delly -> RE: izlazite li na samo? (16.6.2009 12:54:45)
|
vidim izgleda da sam ja "jedina" koja neizlazi nasamo a ni moj muz , sad mi smo tako i htjeli, ja sam ga 1000 puta pitala hoceli da izade sa drustvom on nezeli bez mene,a sta cu ja sa drustvom muskim ,a i kaze sam da nezeli.. to nam nije nikada stvaralo problem,nezelim mu uskracivati vezu s drustvom .. ja sam ovdje doselila prije 4 godine i tesko je naci nekog normalnog za prijateljicu ,... ove norvezanke samo gledaju s kim ce i kako ce iako imaju prsten na ruci,ja nisam ta osoba,.. neznam... i kad smo hodali ja bila u hr on ovdje na sjeveru..nisam ni tad bas izlazila a niti on ..dobro ja sam puno radila i isla sam skoro svaki dan na plazu ...ali to se neracuna kao izlazak... dosta sam ga puta znala pitati da odemo skupa u diskoteku ,ali on to nezeli [sm=smiley13.gif] samo mi kaze "nezelim da pravim pizdarije" a ja samo [sm=zmeden.gif] priznao je da nebi mogao miran stojati ta me netko pregledava ili da me upita za ples i tako to ... ovdje negledaju jel imas momka ili muza ..samo ti pridu pa makar ti stajala sa njim... ni to nezeli .. a iskreno neznam sta da kazem..meni nefali izlazenje s nikime...neznam takva sam [sm=zmeden.gif] jesam li zato losa ili ?? imamo zaista lijep zivot . on radi ja trenutno na bolovanju zbog trudnickih tegoba...ali inace i ja radim ... on ode na posao u 5.30 ja inace pocinjem u 10 sati ..pa dodem kuci u 18 i to malo vremena imamo skupa i mi se napricamo ,izademo uvijek negdje...nama npr nije problem otic u neki kafic koji je npr 50 ili 100 km odavdje ..iako smo kod glavnog grada... i iskreno lijepo nam je skupa i ja nemam potrebe za ekstra izlaskom a i ona je tako mi potvrdio ... neki dan sam ga isto pitala ,rekao mi je " nemam mi boljeg prijatelja od tebe" to mi je bilo drago cuti .... jeli ovo pogresno [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] sve funkcionise kako treba ...hvala bogu ...
|
|
|
|