Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.6.2015 11:19:26
ninuska
IZVORNA PORUKA: miracle
Hvala..u pravu ste...dobila sam racunovodtsvo ovo je samo njihov prijedlog. Dakle...placamo normalno
E, svasta. Nama uciteljica rekla da def. Umanjuju iznis. I kako sam kasnila sa uplatom zvala racunovodstvo,,ali im je cijeli dan bilo zauzeto. Na kraju platim puni iznos. I reko taman ovaj mjesec cu umanjiti . Ne znam otkud njoj ta informacija
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.6.2015 11:40:51
teacher75
Pise na stranici djeca sarajeva al se ceka da ministar to potpise. Navodno tek sredinom juna je neka sjednica kad bi to trebao potpisati pa ce onda u narednom periodu to sravniti
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.6.2015 23:01:17
R&T@
Naravno da je moguce...
Kao sto je moguce da mama razboli dijete zbog dana bolovanja... ili nana, da joj ne skace po zivcima...ili teta, da odmori nekoliko dana... Moguce i da ih smjeste u bolnicu, pa da svi odmore...
O cemu mi ovdje pisemo?
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.6.2015 23:48:16
senjorita
slucajno upadoh u temu, i ne mogu da vjerujem sta citam... sad bas zahvaljujem Bogu sto djecu ne moram slati u vrtic, jer ne radim, a bas se odavno kanim starije dijete od 3 godine da upisem... pa stvarno hem su vam otrovali djecu, ma odstetu treba da vam daju, hem sad im neka suha ishrana... katastrofa ko da se ne radi o djeci maloj koja ne znaju mi da sama jedu kako treba a kamoli suhe kifle po citav dan... bas me potreslo ovo .ima zena koje stvarno to obdaniste moraju koristiti... sve se nadam da su privatna bolja...
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.6.2015 23:51:54
škorpija
To je stara priča, ja sam je čula prije četiri godine, ali u mojoj verziji teta je čula od tete koja je čula dvije vaspitačice kako o tome razgovaraju u tramvaju :) ja u razbolijevanje od propuha ne vjerujem ni kod kuće, a u vrtiću ima dovoljno virusa da ne vjerujem da vaspitačice trebaju posezati za dodatnim metodama