Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 11.7.2012 12:25:11
selebriti
U jasličkoj mlađoj grupi na Mojmilu je počela da radi divna teta. Mlada je i jako sposobna. Djeca je slušaju. A ona baš ima volje da radi s njima, barem se meni tako čini.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 11.7.2012 12:37:40
vjestica
nije ništa hitno naravno, ima vremena do septembra jedino što bih voljela što raniej zanti, da znam dalje planirati cura je primljena u dječju grad, ali ako ukinu drugu smjenu, to mi ništa ne znači, onda je svejedno moram ostaviti u ovom sada vrtiću
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 15.7.2012 22:50:47
škorpija
skvo, u hrasnom imaš onaj državni vrtić košuta, e sad ja nisam bila neki kažu umobolnica (nemojte me napadati samo citiram), drugi oduševljeni, imaš lastavicu na otoci, ja bila, nisam oduševljena, imaš privatni tete čuvalice, moj mali tu ide ja zadovoljna, imaš onaj na čengić vili, kekec, zatvoren zbog renoviranja, eto to je to, najbolje da odeš i pogledaš svaki
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 16.7.2012 9:42:21
hanabanana
IZVORNA PORUKA: škorpija
skvo, u hrasnom imaš onaj državni vrtić košuta, e sad ja nisam bila neki kažu umobolnica (nemojte me napadati samo citiram), drugi oduševljeni, imaš lastavicu na otoci, ja bila, nisam oduševljena, imaš privatni tete čuvalice, moj mali tu ide ja zadovoljna, imaš onaj na čengić vili, kekec, zatvoren zbog renoviranja, eto to je to, najbolje da odeš i pogledaš svaki
Evo ovako, napisala ti i na onoj temi. Znaš gdje smo živjeli, ali i H. i S. su išle u Kekec. Sada ga renoviraju i vjerujem da će biti odličan vrtić. MOja H. nije htjela da ide u Lastavicu, nikako joj se nije dopao, a Košuta mi nije bila " uzput".
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 16.7.2012 9:50:40
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Kako je tema privatnih zakljucana (a mogu i oni), dajte mi info u hrasnom, cvila koji sve vrtici imaju?
skvo, ja kontam R. upisati u Tete čuvalice kod Bosmala sad na jesen..vec sam rezervisala mjesto onako na upit..zar nisam negdje mola proćitati da si bas ti ovaj vrtic kao novi preporučivala ili sam nešto pobrkala... kako god, imas taj, dalje imaš Lastavicu koja je sasvim ok, dječak od Anidle tamo ide, pa mozes joj pp poslati da ti da detalje..mi smo primljeni u Lastavicu pa cemo jos vidjeti, mada sad za sada više sam za Tete čuvalice
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 19.7.2012 14:29:32
Dzenana_G
Mi smo planirali curicu upisati u vrtic od septembra, mada ni to nije sigurno, ali voljela bih saznati koja je procedura? I koji imaju drzavni vrtici negdje oko Paromlinske?
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 19.7.2012 14:50:39
selmoni
Drage moje ja bih htjela podjeliti svoje iskustvo s Jaslicama. Ja sam svoju curicu htjela upisati u drzavne jaslice i upće nisam imala problema dobila papirae i upisala je u oktobru prosle godine a kasnije prebacila u privatno jer smo se preselili i opet nije bilo problema.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 19.7.2012 19:50:39
coki
Sestrine ćerkice, ..., blizankinje upravo završavaju sa boravkom u vrtiću aprilski cvjetovi. Kreću u školu. Sestra je prezadovoljna. Super se radi s njima, ..., jako puno su izlazile, ..., posjete kojekuda. Stvarno je zadovoljna.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 27.7.2012 14:48:39
Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: MALA1994
Dzenana rokovi za upis u drzavne vrtice je bio u junu,jedino u privatni ili ako imaš nekoga pa da ti pogura
Jeli to posljednji rok za upis i do sljedece godine nista ili ima opet nesto? Nisam o ovme prije razmisljala, ali nesto kontam ako mm pocne raditi necu imati gdje djete. Svekrva radi, a mama se brine o bolesnoj nanai i dedi
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 27.7.2012 15:14:11
Emmy
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: MALA1994
Dzenana rokovi za upis u drzavne vrtice je bio u junu,jedino u privatni ili ako imaš nekoga pa da ti pogura
Jeli to posljednji rok za upis i do sljedece godine nista ili ima opet nesto? Nisam o ovme prije razmisljala, ali nesto kontam ako mm pocne raditi necu imati gdje djete. Svekrva radi, a mama se brine o bolesnoj nanai i dedi
Dzenana pogledaj ovaj intervju sa linka iznad, izgleda da je jučer izašao drugi upisni rok za vrtiće (u kojima ima slobodnih mjesta) pa pogledaj da li neko ima novine od jučer. Ja sam tražila na internetu, ali nisam mogla naći