alex_mo -> RE: kako odluciti o imenu male slatke bebice??? (13.6.2009 13:54:05)
|
Kada sam bila trudna sa sinom,rekla sam svima da cemo ja i mm odluciti za ime.Svi su se slozili.U bolnici nismo pricali,a kuma nam predlozi 9 lepih muski imena.Kad smo dosli kuci ,svekrva kaze mm da je ime negovog oca stvarno lepo-Kiril.Muz me pitao dali mi se svidza,pred njima ,a ja kategoricno NE.Moj otac mi rece:Stavi moje ime i sve bukvalno sve za bebu dobices od mene.Ja kazem NE.Iako moji roditelji su se pobrinuli da na kupe stan i pokucanstvo,nisam bila za nihova imena ,a za svekra nisam ni razmisljala.Moj muz je navijao za Alexandar(tako je krstio i njegovo kumce), a ja za Martin.Na kraju sam odlucila da ugodim muzu i sina dali ime Alexandar i dogovorili da za drugo biram ja.Evo sada sam trudna i radujem se na izboru.Uvece idem kod kume da joj kazem za trudnocu i da ostave izbor imena meni. Kod nas mnogo ljudi daju imena po ocevi roditelji ili kako kum kaze.Ali kod mene to nije slucaj. Ja sam uvek govorila da kako majke nose deca 9 mjeseci, radzaju,Cjeli zivot se posvete njima i nije pravedno da vam neko drugi odluci za ime.
|
|
|
|