lepetetka
|
IZVORNA PORUKA: yoko eto IZVORNA PORUKA: lepetetka IZVORNA PORUKA: Angelica IZVORNA PORUKA: lepetetka I mi imamo temp., maloprije bila 37.9 dala sam joj sirup,ako ne bude spadala ide čepić. Ali mislim da neće biti potrebe, nadam se bar, jer dalsy joj obori temp. do sada.. Večeras mi je sat nakon antibiotika povratila, bilo je i hrane i šlajma, 2x... Ja dozu nisam ponavljala, ne znam jesam li trebala nadam se da nije sav antibiotik povratila Čepić daj tek ako je temperatura 39 jer on ce joj naglo spustiti temp. zato je najbolje skidati polako tusiranjem, mokrim carapicama ali predhodno moras trljati nogice da temp. dovedes u none te i dalsijem... Također nemoj nikad dozu lijeka ponavljati, daj samo sljedecu dozu u tacno vrijeme kad je i sljeduje od prvog davanja. hvala, none smo masirali, bile su k'o led, za čepić svakako ne, sve dok sirup djeluje, e sada tuširanje uz upalu uha - to se nekako ne bih usudila kvasiti je dok baš ne bi prigustilo jer ipak bih se plašila da se ne počne buniti šta, a hoće jer ih tuširanjem uhvati tresavica u kadi i da joj i uši ne skvasim, ... sada je ok, zaspala je.. ne znam lepetetka...ti imas dvoje nejaci...meni 37,9 nije ni za paracetamola a kamoli cepica....naravno, svako zna svoje dijete najbolje Nego samo da sto prije ozdrave ma ne dajem ga ni ja kada je kašalj, sline itd..ali uho me prepalo pravo, njeno vriskanje, užas kada vrisne iza sna.. a dalsy mi je i da ublaži bolove tako da u ovim momentima ne bježim nimalo vjeruj mi od sirupa, samo neka je ne boli i neka ne plače.. a i sama pedijatrica mi je rekla da obavezno obaram temperaturu sirupom do 39, a onda ako ne bude spadala čepić..... helem nismo imali potrebu za čepićem, sirup je djelovao, temp. je spala, međutim i jutros mi je poslije doze povratila antibiotik, opet sat nakon primjene.. zvala specijalistu rekao mi da uzmem zinat..evo večeras sam dala prvu dozu zinata, donijela škaf i čekam hoće li biti rigoleto, nadam se da neće