milenium -> RE: Šta kad boli uho (22.5.2010 23:08:39)
|
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica milenium, ako ti nesto mogu savjetovati, posto sam jos uvijek nova na forumu, ne znam koliko ces prihvatiti savjet.. Moja curica je isto pila zinnat sirup, ali ga je ona fino podnosila.. Medjutim, kad nam je dr propisala Zinnat, malo sam procackala po netu, i vidjela da ga djeca bas lose podnose, tako da uglavnom povracaju od njega (valjda zbog gustine, preslatkog okusa i sl.).. Mame su ga prilikom davanja djeci mijesale sa nekom hranom, ili sa vodom. Mislim da cak i uputstvu sirupa pise da se moze pomijesati sa necim (ne znam sad tacno). Ako ti nije mrsko da procitas na uputstvu, pa da pogledas. Zelim vam puno srece [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] čitala sam danas uputstvo i pisalo je nešto u vezi toga,kao da sirup ima bolje djelovanje ako se uzima zajedno s hranom tako nešto.ali [sm=duda.gif]mi nažalost slabo jede otkad ga je uho počelo bolit.al svejedno sam mu ga dala onako s vodom i nije povratio,nadam se da i neće. hanady baš tako sam i uradila,i sirup i kapi.a tura je spala,zasad[sm=smiley1.gif] hvala vam[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|