Anoniman -> RE: povisena temperatura (24.9.2011 22:22:56)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: leona81 @teacher, mi smo jednom tako 5 dana imali temp i ja joj skidala, skidala, paracetamol, dalsy, cepic, kupanje....5 dan odem dr ona kaze da bi ukljucila antibiotik, ja joj kazem mozemo li izvaditi nalaze sutra pa vam donesemo, ona kaze ok al ja bi ipak ukljucila antibiotik al posto ste ovoliko cekali moze jos 1 dan, mi sutra kad nalazi odlicni. neki virus jak bio i to je sve. znam ja to, ali dr kad vide upalu grla kod male djece nece da rizikuju jer lako moze da se spusti na bronhije i pluca pa vole dati antibiotik za svaki slucaj. ja sam citav zivot kuburila sa bronhitisom i upalama pluca, ni sama vise ne znam koliko sam antibiotika popila u svom zivotu, boga pitaj, znalo se desiti 2-3 puta godisnje i tako godinama, svaka prehlada bi mi odmah otisla na upalu grla pa na bronhitis pa cesto i na upalu pluca, pa me strah da i lana ne bude na mene[sm=smiley13.gif] tako je kod anela ,...... Odvedi je sutra .kod dokt . sretno da sto prije ozdravi
|
|
|
|