Hanady RR -> RE: povisena temperatura (11.12.2010 23:12:03)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Evo nas opet [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Situacija sledeca, od preksinoc nismo nikako uspjeli skinuti temperaturu ispod 38, a raste do 39,5. Bili danas kod pedijatra upala grla i uha, dobili antibiotik. Zanima me postoji li jos nesta od ove alternativne medicine sem tusiranja, sirćeta, krompira, jogurta, alkohola da bi se mogla skinuti, jer to nam nista ne pomaze. Danas sam je minimalno desetak puta tusirala i masirala, ali ni ne spada nikako. Hvala vam unaprijed. jelena..... alkohol i sirće za malo dijete nisu...pomoćui neće ...mogu nedo Bog samo odmoći. kroz dječiju kožu ulaze svi mirisi i toksini iz tih alkohola i može samo naškoditi djetetu. ja znam temperatura je takva i nije lako čekati da spaden ali čepići, svako 4 sata uvedi sirup paracetamol doziran djetetu na kilažu kako piše na kutiji. Uzmi stajaću vodu, dijete rakomoti i masiraj krpicom pamičnom od nogica, pa rukicem pa stimak, pa leđa, pa čelo...samo dio čela i dljepočnica...to će pomoći. Ja sam sigurna virus je u pitanju, kao takav ''šeta'' među svima. Moja djevojčica isto je imala pršle sedmice i nakon trečeg dana tura je otišla, ali kašalj i curenje nosića se pojavili. I nama su rekli blaga upala grla...ali ja mislim od te priče ništa virus je u pitanju.
|
|
|
|