anidla -> RE: povisena temperatura (1.11.2010 17:00:16)
|
evo mene... prije svega izvinjavam se jer sam vas zabrinula, znam da jesam, vjerujte ja sam istrumirana vec dva dana... hvala veliko svim zenama koje su me bodirle na ovoj temi.... hvala mojoj skorpiji sto je pored svog djeteta dosla kod mog...hvala svim zenemma koje su me uzaludno pokusavale dobit na telefon, koje su se nudile da mi dodju....sama sam bila,ali nisam bila sama,imala sam i imam Vas... jos uvijek sam pod dojmovima, i jos uvijek sam u strahu... dobra vijest je da je trenutna temperatura 37.1, a danas od 3 popodne nije skakala vise od 37.4....samo da ostane ovako... danas doktoru nismo isli, Noa odmara, ovo je previse bilo za njega, pa sad kad ustane oko 19:00 idemo kod dr.Dizdarevica koji mu je i dijagnozirao upalu grla... danas kad sam dosla kuci, tresla sam se dok sam otvarala vrata, bojala sam se njegovih crvenih umornih okica, ali ne, bio je puno bolji, raspolozeniji, popio je cak dva fildzana vode, pametno moje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] samo da ova noc prodje mirno, da vidim i osjetim mirno disanje mog pileta.... Boze, nizasto se nisam ovako sekirala....
|
|
|
|