Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: ljevak ili desnjak-koji ste vi?? 4.1.2011 14:26:20
klemzi
Ne znam da li je istina, ali ja sam čula da su ljevaci začeti kao blizanci, ali se onaj drugi plod nije razvio btw ja sam dešnjak
RE: ljevak ili desnjak-koji ste vi?? 4.1.2011 14:41:48
sabinos
desnjak,ali ima stvari koje jednako dobro obavljam i lijevom rukom. muz isto desnjak a bebach,vidjecemo...vidim vec sd da ima sklonosti ka lijevoj i nemam namjeru da ga preusmjeravam,nema razloga a sto se tice ove teorije o tome kako su napravljeni ljevaci...ako bude bas po tome bebach ce biti desnjak 100 posto
RE: ljevak ili desnjak-koji ste vi?? 4.1.2011 14:46:17
SdZ
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ja kao ljevak kad vidim nekoga da pise sa lijevom rukom padam od smijeha i sve pitam mm jel i ja ovako
Ja sama sebi padam od smijeha kad vidim slike. Sliku s vjencanja pri potpisivanju u opcini cesto nadjem i dobro se ismijem. Bas smo smijesni kad pisemo.
RE: ljevak ili desnjak-koji ste vi?? 4.1.2011 14:47:05
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ja kao ljevak kad vidim nekoga da pise sa lijevom rukom padam od smijeha i sve pitam mm jel i ja ovako
Ja sama sebi padam od smijeha kad vidim slike. Sliku s vjencanja pri potpisivanju u opcini cesto nadjem i dobro se ismijem. Bas smo smijesni kad pisemo.
RE: ljevak ili desnjak-koji ste vi?? 8.1.2011 14:54:01
Lalana
Desnjak, a kcerkica ljevak, i dosta ljudi mi je govorilo da je odviknem, e bas su me nervirali jer kao niko od ljevaka nema uspjesan. Kad sam im rekla par imena iz sadasnjice, usutili su, fakat su ljudi cesto neinformisani, i jos druge ubjedjuju u isto, ili su pak sujevjerni
RE: ljevak ili desnjak-koji ste vi?? 8.1.2011 15:52:57
Medić*
Desnjak a sincic ovome sto sada vidim cini mi se bice ljevak, mozda je malo rano o tome govoriti jos ali maleni sve radi lijevom rukom, pise, jede i sl, kada mu kazem da prebaci u desnu kasiku on prebaci ali brze bolje vrati tako da ga ne forsiram iako bih voljela da jede bar desnom rukom uostalom nije toliko ni bitno, svi u porodici su desnjaci osim oca rahmetli pa mi je maleni mozda na njega sto mi je na neki nacin drago
RE: ljevak ili desnjak-koji ste vi?? 8.1.2011 18:10:30
jasmin
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: dadada
vi sto mozete i lijevom i desnom rukom baratati ste zapravo ljevaci...samo su vam ko djeci gurali sve u desnu ruku
Da to je tacno sjecam se kako su mi stalno prebacivali olovku u desnu ruku....
Pisanje lijevom rukom nije neki `problem`,pogotovo ako dijete odlicno pise lijevom rukom.Ja i kada bih uocila da dijete vise koristi lijevu ruku pokusala bih vjezbati da bitnije stvari(poput jela) radi iskljucivo desnom rukom.
RE: ljevak ili desnjak-koji ste vi?? 8.1.2011 18:20:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jasmin
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: dadada
vi sto mozete i lijevom i desnom rukom baratati ste zapravo ljevaci...samo su vam ko djeci gurali sve u desnu ruku
Da to je tacno sjecam se kako su mi stalno prebacivali olovku u desnu ruku....
Pisanje lijevom rukom nije neki `problem`,pogotovo ako dijete odlicno pise lijevom rukom.Ja i kada bih uocila da dijete vise koristi lijevu ruku pokusala bih vjezbati da bitnije stvari(poput jela) radi iskljucivo desnom rukom.
Moj maleni je ljevak sve hvata lijevom rukom , lrodjeni ljevaci nemaju nikakvih problema u snalazenju tj pisanju jelu, itd nego desnjaci, danas imaju mnoge stvari kupiti za lijevu ruku, kao npr makaze i jos nekih pomocnih sredstava...Nemam majeru da mu branim ni pisati ni raditi....Sasvim je ok biti ljevak