Jelena86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (19.12.2012 18:18:42)
|
nova, sad sam se i ja zbunila...meni je rekla 16 da, ali ne i čega, logično bi mi bilo od ET, ali kada skontam, ima logike i od aspiracije. u svakom slučaju, ja sam prvi postupak vadila betu 11., a drugi 12.dnt, tako da ću i u ovom slučaju dočekati najviše 12.dnt, što bi značilo-12.12.bio ET, 24.-25.planiram raditi betu...nećeš tu ništa pogriješiti, jedino što je kasnije uzvadiš, ako si trudna, beta će biti veća i morat ćeš je manje puta ponavljati. što se tiče simptoma, i ono malo grčeva je prestalo, sve stalo...imam osjećaj da i grudi manje bole, tako da sam ja sva nekakva "k'o Titanik"-potonula [sm=smiley36.gif] ali šta je tu je, ovo je sada samo nagađanje... pročitala sam na jednom drugom forumu komentar djevojke vezane za implantaciju, tako da sam odlučila da nema smisla se "preslušavati i pregledavati", barem ne ovako rano. ne znam bukvalan citat, pa parafraziram:" Zar mislite da bismo osjetile ugnježdavanje male mrvice koja je jedva vidljiva u meku sluznicu, kao jaku, oštru bol"? nekako logički ovo ima i smisla... nova, svga, ljubim vas punooo[sm=bravo.gif] već pokušala, smarija i ostakle djevojke, hvala vam na podršci [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|