Jelena86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (2.12.2012 18:23:33)
|
kako je rečeno u predhodnom postu, svako je individua za sebe, tako da svako odluči za sebe šta će uzimati ili ne. što se tiče doktora, mislim da će malo koji spomenuti prirodne preparate, oni su skloniji "hemiji". meni endometrij slabije se deblja, pa ja uključujem te prirodne preparate, jer je njegova debljina od velikog značaja za ostanak mrvice u pupi, iako nije presudno(bilo je žena da su sa endometrijem od 4-5 mm ostajale trudne). i da, i ja sam čula da je čaša piva odlična za njegovo zadebljanje, ali je ja ne mogu smisliti, pa ostajem na cvekli i ananasu :) što se tiče provođenja vremena, najviše ga provodim na ringeraji :) ali radim. u prvom postupku sam otišla na bolovanje odmah kada sam krenula sa stimulacijom, tako da mi je vrijeme bilo najveći neprijatelj. sada radim i radit ću sve do transfera, osim što ću uzeti slobodan dan za punkciju i uzv. sve normalno, kao i da nisam u postupku. kućni poslovi, šetnja, posao...nakon transfera planiram dan-dva odmoriti i opet se vratiti normalnom živ otu, samo što svaki put pazim da ne dižem teško (što opet je upitno koliko je opravdano, iz razloga, što milion žena koje ostaju spontano trudne, rade sve normalno, ne znajući da su u drugom stanju :) ) sretno, do nebaaaaa, svima koji su u postupku [sm=bravo.gif]
|
|
|
|