micikae -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (3.11.2012 10:36:19)
|
Pozdrav glaxy ja sam negdjeoko 2 mjesecapia mikroginon,a posle inekcije ja sam dobijala dekapeptil i gonal,mislim negdje oko dve sedmice,prvo po citav degapeptil paposle nekoliko danapo pola i po jedan gonal,a ona sa uz vidi kako to napreduje,bilo je 4 jajne celije a posle mi je povecala po 2 gonala da narastu i jos 4 jajne celije,neka odredjena velicina kad se dostigne neznam tacno,jer su mi uzele sestre semu mislim da je oko 18,00 mm dobije se stop inekcija i zakazu ti za embrio transver,e onda izavdjeno 8 janih celija,posle mi javile da 4 nisu bile zrele a 4 bile dobre,pa jos 2 otpalea dvije se razvijajau u embrione i treci dan da dodjem na embrio transfer stim sto je od te dvije jedna imala neke fregmentacije ja sam odma nju bila otpisala da nema nista od tog, a jedna bila dobra,ali nazalost nije uspjelo,jeste da ja nisam uopste prokrvarila vec otisla 17 dan od embri otransvera uradila betu i negativna,trednoce nije bilo vec nisam mogla da prokrvarim zato sto sam stavljla neke vaginalete neki hormon progesteron itd...i prestanem i dobijem eto tako je nekako otprilike,ali da ti kazem ako ti je prvi put misli m da ce uspjeti jer nisam ti napisla jea sam vec jednom to radila 2010 god imala sam 5 zrdavih embriona i vraceni su mi 5 dan a ne treci i uspjelo mi je imam lijepog DJECAKA al sad je malo drugacuje,znam to zato sto sam to prosla,doktorica je super nemam rijeci ali mislim da je malo bolja priprema zena koje idu prvi put,jer ipak embrion od 5 dana je u fazi BALSTOCISTE a tad je uspjeh veci a vec 3 dan nije i manje bude uspjehA,A ZNAM TO ZATO STO MI JE OBJASNILA JEDNA OSOBA VEOMA VAZNA IZ TE OBLASTI,ipak nekom uspije eto meni nije al prvi put jeste,ZATO SAM TE PITALAJEL 5 DAN ILI 3 DAN ZA TU PRIJATELJICU ITD...ako saznas javi veliki pozdrav,i svim curama zelim uspjeh ipak ja imam djecaka pa mi je malo drugacije,ali ipak sam se razocarala
|
|
|
|