Jelena86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (26.8.2012 11:28:00)
|
Somaja, jesam, bila sam u petak na pregledu. pregledala me je dr. Djukić Kukolj. prvi put čujem za tu doktoricu, mislila sam da ima samo dr. Sanja. ali sam se oduševila sa njom. bili smo skoro sat vremena tamo, temeljito je pregledala sve nalaze, porazgovarala sa nama ( kod svakog drugog dr.završili bismo za 15 minuta, tako da mi ej drago da je neko od dr.odvojio vrijeme da nas sasluša i ozbiljno pristupi problemu). pregledala me je. loša stvar je da mi se endometrioza vratila. sada e mala 1,5 cm, i ne sprječava nas da idemo u postupak. ali dobra stvar je da s obzirom na izuzetno loš nalaz AMH, imala sam 13 antralnih folikula, čak 6 na operisanoj strani, tako da je zadovoljna jajnom rezervom. od 10.mjeseca bi trebala piti kontracepcijske pilule. i tada bi trebala doći kod njih da me još jednom pregledaju i da dobijem šemu. kod supruga je nalaz isti, otprilike, nije idealan, ali za VTO je dobar. zabilježila nas je za decembar, to je prvi slobodan termin za VTO. kažu da svaki mjesec imaju po 50 parova u postupku. ako je to tako, onda stvarno će napredovati u svemu ovome. ako može pitanje, da li dr. Brankcica radi postupak ili samo dr. Sanja? i ako može, vaše mišljenje o spomenutoj dr. jer ja nisam čula za nju?
|
|
|
|