caja 2 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.1.2012 13:22:00)
|
Cao svima..ja sam nova na ovoj temi....ovako imala sam tri spontana pobacaja,2 biohemijske trudnoce.......promjenila 9 ginekologa jedan kaye ovako,drugi onako al ajd dobro yadnji pobacaj je bio 25.5 2011 godine poslije toga su bile dve biohemijske trudnoce..moja borba je krenula tek tad onako slomljena i bez životna krecem vaditi nalaze...torch.kariotip,kalmidija.polni hormoni.histeroskopija.hormoni stitne.joj nemogu se svega ni sjetiti vjerujte mi...jedini problem u tim nalazima je bila stitna zlijezda bolujem od hipoteroze smanjen rad stitne zlijezde..pijem letroks 100mg vec 4 godine.....sad dal se meni ta stitna poremetila od svih tih silnih stresova a a ja vjerujem da jest.nije bitno....na Paprikovcu mi nesto nisu pomogli svaki put kad dodjem drugi endokrinolog tamo ko je i zdrav razboli se...jednom mi je pukao film i toliko sam vikala na doktoricu koja je bila 5 eta jer je toliko bila drska,nekulturna da Bog samo sacuva..kad sam izasla rekal sam muzu sad mi je dosta.svegaaaaaaa......tad sam presla kod dr.Grubor privatno i vec 6 mjeseci sam kod nje i ona mi je sve hormone dovela u rede tsh mi je sad 1,26 ft3 odlican,ft4,odlican..a oni majmuni gore 3,5godine nista apsolutno nista mi nisu pomogli....eee sad ovako trazila mi je dr.Grubor i prolaktin koji je bio blago povisen isla sam na magnetnu rezonancu hipofize,magnetna rezonanca je prosla odlicno nalaz uredan.ref.vrijednosti kod dr.Grubor sto se tice prolaktina od 4 do 500 a ja ima 520 malo je povisen.al kako mi je ona objasnila da to nije nista da je to jedini hormon raspolozenja i da je normalno da covjek mjenja raspolozenje u toku dana.nemozes stalno biti u jednom raspolozenju......e sad drage moje morala sam vam ovo sve napistati jer me vi mozete jedine razumjeti...zelim bebu i borim se...ja bi voljela pokusati vantjelesnu oplodnju,zanima me sam pocetak te vantjelesne oplodnje koji nalazi,sta ,kako....jos jedna stvar nemam redovnu menstruaciju i bez klomifena ovulacija i folikuli slabi a sa klomifenom odlicno zadovoljna sam...reci te mi svoje misljenje dal bi trebala ici kod Sanje Sibincic i sta mislite dal cu ja imati pravo vantjelesnu oplodnju besplatno posto sam ostajala u drugom stanju al eto pobacaji su bili....
|
|
|
|