ttatjana -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (31.7.2012 16:35:51)
|
IZVORNA PORUKA: adrijana1111 celeee, ms_do, Ines...HVALA! Juče sam baš bila nervozna i isprepadana, ali sada mi je lakše, i to puno...Odlučila sam da pričekam do kraja avgusta, valjda će se znati da li dr Luka dolazi u septembru, oktobru...Ako potvrde da neće doći-odoh na Paprikovac, pa šta mi Bog da. Inače, Prijedorska bolnica mi je najbliža, tako da ću i predoperativnu pripremu-vađenje briseva i sl. morati odraditi kod njih, sa uputnicom iz našeg Doma Zdravlja, tako da ću ih gnjaviti da mi daju informacije o njegovom dolasku. celeee, meni je dr Brankica rekla da je kod mene samo ovaj polip problem- djeluje kao prirodna spirala, tako da vjeruje da će sve ići prirodno čim ovo otklonim. Zato joj vjerujem...za sada[sm=jezicek.gif] Ivane, čestitam vam i želim sve najljepše! Andrijana1111, znam da te necu puno utješiti, ali meni bi poslednja opcija bila paprikovac, a čuveni Dr. Rosić ni u ludilu. Meni je nakon vanmatericne skoro sve povadio "i to sajakim intervencijama"i onda u oci rekao kako je sve odlicno proslo i kako bez ikakvih problema mogu prirodno da ostanem u drugom stanju. Pa sam ja tako dve godine isla kod Dr Jordanke takođe čuvene koja me vukla za nos i govorila kako je sve Ok i nezna zbog cega nemogu ostati u drugom stanju. Dok nisam otišla kod Dr Brankice i koja mi je odmah rekla da mi nevidi jedan jajnik, da imam polip na endometrijumu, septum i mali miom. Pa ti zamisli moj Šok. Onda sam se lijepo spremila kod Dr Budakova načelnik klinike Betanije koji radi operacije i Vantelesne, a za operativne zahvate je broj 1. ( pošto za žene koje nisu rađale to je jako bitno) snjim sam se dogovorila da uradi histeroskopiju koja je jeftinija i laparaskopiju da bi video kompletno stanje u mojoj utobi i operaciju sam uradila na betaniji za 15 dana. Potvrdio mi je da nemam desni jajnik, lijevi jajovod, ostranili su septum i polip sa edometrijuma i laparaskopsi mijom i neku trbušnu maramicu koja je bila sljepljena. Uglavnom ljudi su uradili sve, nista neostavljaju za kasnije. Jeste da je kompletan postupak koštao 1100 E, zajedno sa 3 dana ležanja u bolnici, Dr. Brankica je bila zadovoljna kako su uradili, A ja sad čekam dečaka i devojčicu iz postupla VTO. Ako sam te zbunila izvini, ali prosto sam morala da kažem i svoje iskustvo sa Paprikovcem[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|