RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (29.6.2012 1:07:17)

tu sam,super napreduje [sm=bravo.gif]
i ja sam u srijedu dobila i teče normalno...
od subote tri boce[sm=smiley1.gif]

bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (29.6.2012 7:04:01)

e cure posto su se neke raspitivale za milenu brkic gdje radi samo da obavjestim da je na mejdanu otvorila u vojvode stepe stepanovica 161 , tj izmedju studentskog doma i rebrovacke crkve telefon 051 925159
pa kome treba sredjivanje stitne i hormona za vto nek se slobodno javi
ordinacija se zove talmma medic

ivanai -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.6.2012 13:30:54)

cure samo da prijavim dala sebi tri boce i ostala ziva [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

smarija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.6.2012 13:43:22)

evo i mene konacno da se javim ja sam poslije embriotransfera otisla u bolnicu gdje se jos uvijek nalazim jer imam hiperstimulaciju ali ono sto je najbitnije cure moje trudna sam.
na uz se vide dva ploda jedan cak ima i otkucaje srca dok drugo jos nema ali je rano u svakom slucaju jer je trudnoca stara 4-5 nedelja.
do sad nisam imala mogucnost da vam se javim pa mi nemojte zamjeriti

sve vas [sm=smiley31.gif]

ini89 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.6.2012 14:44:50)

smarija,cestitam ti od srca.....nek ti trudnoca prodje u najboljem redu,a i porod naravo...sretno i cuvaj se....

ivanai -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.6.2012 14:47:55)

smarija pa to je divnoooo cestitke od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uljepsala si mi dan i sad jos vise vjerujem da bi sve ovo sto radim moglo da se uspjesno zavrsi. koliko sam skontala iz tvoih prijasnjih postova kod nas je ista situacija PCO. divno draga sad uzivaj i cuvaj male mrvice [sm=bravo.gif]

smarija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.6.2012 15:00:31)

hvala cure [sm=smiley1.gif]
jeste kod mene je pcos i naravno da ima nade samo vjeruj u uspjeh

Ines80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.6.2012 15:19:03)

smarija pa to su extra vijesti![sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] da si[sm=nosecka.gif]Zelim ti brz oporavak i skolsku trudnocu!

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (1.7.2012 0:33:00)

smarija,čestitam ti od srca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
sada uživaj u svojim[sm=duda.gif][sm=duda.gif]

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (1.7.2012 0:36:56)

ivanai,i ja sam sebi dala tri boce[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]
samo sam se malo spetljala tako da sam malo prosula gonala i strašno se nasekirala[sm=smiley19.gif] ali se nadam da mi to neće nešto zeznuti...ipak nisam nikada pripremala inekcije,sutra će nadam se biti bolje[sm=smiley13.gif]

ivanai -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (1.7.2012 23:27:05)

hej cure moje kako smo danas [sm=smiley13.gif] ? tresu li vas hormoni ko mene meni sve zivo smeta i sve mi ide na zivce [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif].

zeks -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (2.7.2012 8:43:17)

Cao cure evo i mene ponovo,od sutra treba da pocnem da pijem myckroginon,znam da treba da ga pijem svaki dan u isto vrijeme al neznam jel bolje ujutru ili na vece kako ste vi pile?Trebala bi VTO raditi u septembru,pozdrav za sve!

ivana1979 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (2.7.2012 12:51:11)

smarija cestitke i od mene[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kod mene cure sve isto,ja ne osjecam nikakve promjene od boca.Zeks ja sam pocela sa tabletama u dva sata a tako sam poslije nastavila i sa bocama,ali nema pravila neko to radi ujutru a neko uvece.Bitno je u isto vrijeme.Pozzz mojim Ivanama,blizi nam se subota[sm=bravo.gif]

ivanai -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (2.7.2012 13:31:36)

zeks ja mislim daje bolje uvece ja sam prvi mjesec pila u 1 sat al meni je bilo muka od njih pa po cjeli dan se mucila drugi mjesec pila u 7 uvece i super proslo.

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (2.7.2012 17:30:36)

Da,eto nam i subote[sm=bravo.gif],vrijeme ipak brzo prolazi[sm=smiley1.gif]
Što se tiče boca ni ja ne osjećam nikakve promjene
Zeks,što se tiče mikroginona piješ ga kada tebi odgovara,ja sam ga pila u 09 i 30h i bitno je da ga piješ u isto vrijeme.
Pozdrav za moje Ivane[sm=smiley31.gif]

zeks -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (4.7.2012 7:46:47)

Pocela sam ga piti u deset ujutru,prvi dan sam se osjecala katastrofa lose jedva sam izdrzala na poslu mada nisam sigurna jel od tablete ili od vrucine,juce nije bilo lose malo me kiselina mucila pa cu da vidim sta je danas,kad budem pravila pauzu jel opet pijem kako sam i pila il mogu mjenjati vrijeme?cure sretno navijam da uspijete!

ivanai -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (4.7.2012 11:42:18)

mozes promjeniti vrijeme kad sledeci ciklus krenes da pijes ja sam mjenjala.

matei -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (5.7.2012 20:08:30)

Cao drage forumašice!!!Pratim stalno forum al se nisam javljala baš često...bila sam u postupku VTO u junu kod Dr.Sanje Sibinčić.Prvi put sam radila VTO i juče je beta potvrdila trudnoću...Sledeće sedmice idem na ultrazvuk...
Svima Vama zelim puno sreće u postupku i da što prije budete [sm=nosecka.gif]...

ivanai -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (5.7.2012 22:43:41)

matei cestitke od srca da znas da si mi juce pala na pamet razmisljam onako reko kako joj je prosao postupak. srecno i sad uzivaj u [sm=nosecka.gif]. ivane moje gdje ste blizi nam se subota pa cemo imati novih informacija [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

matei -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (6.7.2012 7:58:44)

Hvala puno ivanai i sretno u postupku...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (6.7.2012 8:27:02)

matei čestitam ti od srca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],sada uživaj u [sm=nosecka.gif]
da ivanai,bliži se subota i ja jedva čekam[sm=smiley1.gif]
samo neznam kako ću vas obavještavati kako je sve prošlo jer sam našla stan u B.Luci i biću tamo dok sve ne završim[sm=smiley1.gif]tako da nemam odakle.
ustvari,ima internet klub tako da ćemo biti u kontaktu[sm=smiley1.gif]

matei -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (6.7.2012 14:06:15)

Hvala ivana91...takođe i tebi sretno u postupku...pozzz

ivanai -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (7.7.2012 14:11:32)

evo mene sa ultrazvuka folikula ko u prici 8 na jednom 8 na drugom jajniku i jos puno sitnih nadam se da necu dobiti hiperstimulaciju al velike su sanse u ponedeljak ponovo na uz. ivane ,oje sretno i jedva cekam da se javite [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

rebeka777 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (7.7.2012 15:49:46)

Smariji i matei čestitam na trudnoći, divne vijesti [sm=smiley36.gif] , a svim curama koje su u postupku puno sreće želim!

Nova 86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (8.7.2012 10:55:17)

IZVORNA PORUKA: Rijada

Haj cure moje da vas pitam imali koja da je u postupku u oktobru.Ja predala pa pire za drugi pokusaj pa sta bog da a ja sam nesto sigurna da bih trebalo drugi put biti bolje ali ope sta dragi bog da.A ljeto cu iskoristiti da se dobro pripremi za oktobar.A veli mi dr.Brankica da je kod mene sigurno nije uspijelo zato sto mi se sluznica nije zadebljala skoro nista ostala je 5,8mm.A jela sam ananas skoro dva mijeseca i ope nista.Znali neko od vas slucajno sta bih mi pomoglo za to.Lijep pozdrav za sve.

Rijada i ja idem u oktobru.Ovo mi je prvi put,pa sta bude.Ne znam koji je kod tebe problem,ali kod mene je muz tako da kod nas je malo komplikovaniji slucaj kako dr. kazu,jer moraju direktno tj.iglom oploditi jajnu celiju.SRETNO nam.[sm=smiley1.gif]
DR.Djukic mi je napisala da uradim pre postupka ponovo prolaktin i THS.Moze li mi samo neko reci da li trebam izvaditi pre priprema za IVF ili mogu i kad pijem tablete?
Cestiteke svima koje su ostale trudne,[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>