RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Rijada -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.5.2012 18:37:41)

Buba@ Pa nisu mi jos nista javili rekli su sutra zvati,pa cemo vidjeti sta ce mi reci kad budu zvali.

Ines80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.5.2012 19:11:21)

Vto cestitam ti i neka te sreca prati[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]!
Super vijest u zadnji tren se i treca oplodila i podijelila, mozda budu i blizanci[sm=duda.gif]
Drzim fige i molim se Bogu za tebe!

Buba@ -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.5.2012 20:17:59)

I ja držim fige, da kod obe budu blizanci[sm=duda.gif][sm=duda.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Buba@ -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.5.2012 20:50:49)

Može li neka da mi napiše Zakone i članove zakona na koje se pozivaju u rješenju kojim se odobrava vantjelesna oplodnja od strane fonda.

tea 80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.5.2012 21:05:38)

Bub@,ja nisam sebi kopirala ono Rješenje od Fonda a original sam dala u Mediko-s ali možda se javi neka koja ima Rješenje kod sebe.
Pozzzz

Ines80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.5.2012 21:50:12)

Na osnovu clana 41. zakona o zdravstvenom osiguranju, clana 190. Zakona o opstem upravnom postupku i clana 8. Pravilnika o sadrzaju, obimu i nacinu ostvarivanja prava na zdravstvenu zastitu, rjesavajuci po zahtjevu Bube Bubic iz Bubigrada donosim Rjesenje da se odobrava pravo na jednu proceduru asistirane reprodukcije koja ce se obaviti u Zdravstvenoj ustanovi Medico S.

Ovo citam i pisem sa svog rjesenja.Znaci to su ti clanovi i zakoni koji te interesuju buba.

Buba@ -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.5.2012 22:01:06)

Hvala puno sto si nasla malo vremena da mi odgovoriš

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.5.2012 23:08:56)

VTO pacijentice,divne vijesti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
sada samo lezi i uživaj da se lijepo sve tri smjeste[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Znači,da možeš tražiti ako imaš mogućnost da ti vrate tri...I ja planiram isto ako bog da,naravno ako ih bude toliko oplođenih.

Rijada -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 9:57:34)

Hej VTO pacijentice kako si mi jeli sta boli?Kako je bilo juce jeli boli kad ti to rade,koliko traje,i koliko si posle toga lezala kod nji?Nadam se dati nisam puno pitanja postavila[sm=smiley36.gif] Mene jos nisu zvali.Samo ti meni lezi i dobro se cuvaj

VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 11:59:27)

Ej, hvala svima!
Ne boli nista, kao obican pregled je, dr ti ubrizga tvoje bebirone unutra, to traje par minuta, onda ti obori onaj sto da lepo odlezis jos nekih 15 minuta, i lagano ides kuci posle toga. Pre toga s tobom obave konsultacije, kazu ti koliko si imala embriona, kakvog su kvaliteta, posavetujete se oko toa koliko da vratite unutra, svi su jako prijatni, sto se toga tice, nemam reci. E da, i na kraju ti daju jos dve kutije utrogestana i papir sa slicicama tvojih embrioncica, na kom pise sve sta ti je uradjeno. Ti potpises njima da si pristala na embriotransfer, ma formalnost. Do sada, transfer mi je bio najlepse, najprijatnije i najradosnije iskustvo.
Mene ne boli danas nista, malo ziguckaju jos jajnici od aspiracije, imala sam i stolicu jutros, to me je brinulo bas, ali prodje normalno, navikavam se lagano na zvot s tri mrve u stomaku [sm=smiley1.gif] Iako su rekli da ne moram da lezim, ja leskarim, kazu da treba normalno da se ponasamo, bez napora nekih, znaci umereno sve, ali ne mora lezanje. Medjutim, ja ne moram da ustajem, muz je sve preuzeo, kuva, sprema, evo ga sad bas slaze ves (rekla sam mu da ne mora da pegla[sm=smiley36.gif]). Tako da, odlezacu jos do ponedeljka, pa cu lagano poceti da izlazim i ponasam se normalno.

bakterija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 12:35:44)

VTO pacijentice, neka ti je sa srecom i da bude bebica sto vise[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]. Samo se opusti i uzivaj, nemoj misliti ni o cemu ako mozes!

Rijada i tebi sa srecom i opusti se.

Buba@ jeli se i ti spremas na vto?

Rijada -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 12:59:49)

Ej cure moje evo sada me zvali idem veceras ako bog da u 18 i 30 na transfer [sm=bravo.gif] pa se cujemo sutra ako bog da kako je sve proslo jer necu veceras dolaziti kuci ostacu u Banja luci spavati jer mi je daleko da putujem isti dan.SAMO JEDNO PITANJE ZA SVE KOJE SU RADILE DALI JE I VAMA REKLI DA MJEHUR BUDE PUN?

Buba@ -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 13:11:59)

Bakterija nisam jos sigurna, ali mislim da cu pocetkom sledeceg mjeseca poceti sa stimulacijom i ici privatno na vto. Ne mogu vise nista da cekam. A ti?

Buba@ -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 13:14:23)

Rijada sretno veceras i javljaj kako je bilo cim prije mognes

ms_do -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 13:20:30)

VTO - olalala, bice bebirona [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]navijam!

VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 14:11:16)

rijada, besika treba da bude puna da bi ti preko uz pratili gde ti ih stavljaju. ja sam piskila sat vremena pre i popila odmah dve case, vode i tamo kad sam dosla jos jednu, popij i ti tako, jer ima tamo i razgovora i to, upiskices se jadna ako preteras [sm=smiley36.gif] ajde srecno i javi mi na mob kako je proslo, poslacu ti broj u pp!

Rijada -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 14:31:35)

Buba@ hvala ti puno VTO pacijentice javi cu ti na onaj broj ok hvala ti puno sto navijas za mene.A cim dodjem kuci pisem vam svima kako je proslo nadam se dobro ako bog da.[sm=bravo.gif]

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 16:36:03)

Rijada,srećno večeras[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 16:39:09)

VTO pacijentice,lezi i uživaj u svojim mrvicama[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
Ja sada pokazujem mužu kako si napisala šta tvoj muž radi[sm=smiley1.gif],čisto da ga pripremim šta ga ako bog da čeka[sm=smiley36.gif]

VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 17:11:53)

hahahahhahaha, bas me nasmeja [sm=smiley36.gif] muz mi je ogromna podrska. imam stvarno ko da mi pomogne, ali pored njega sasvim je nepotrebno da dolazi jos neko, i na poslu je uzeo slobodno da ceo dan bude uz mene.

Ines80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 18:24:56)

Rijada drzim ti fige da se prime sva [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] tri embrioncica!
Sreeeeeeeeeettttttttnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooo!!!!!!!

Ines80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 18:27:30)

Vto pacijentice pazi se draga i pusti muza da te pazi kad je vec prava ljudina!Reci mu da ima pozdrav od mene![sm=bravo.gif][sm=smiley20.gif]

VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 21:17:26)

Evo, javila mi je Rijada, imali su tri embriona, muz i ona su se dogovorili da vrate dva, tako da sada i ona broji dane do teta-bete. Zelim joj svu srecu, nek se prime obe! [sm=bravo.gif]

Inace, moj muz se duboko naklanja i pozdravlja vas sve [sm=smiley36.gif]

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2012 23:05:08)

Rijada,srećno![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]
Sada lezi i uživaj i da se obadve mrvice lijepo smjeste [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

sos15 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (19.5.2012 10:00:33)

Može li mi neko reći da li u MedicoS doobijete svu terapiju za VTO ili samo recepte? Da li to plaćate posebn ili je sve to pokriveno rješenjem Fonda?

Ima li iko na forumu da je dobio rješenje Fonda za VTO van RS ili bilo kakvo drugo liječenje van RS? Interesuje me da li u tom slučaju Fond snosi troškove terapije i da li slučajno snosi troškove prevoza?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>