KONFUCIJE -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.7.2015 7:55:42)
|
o drage moje cure,danima sam ulazila na forum i cini mi se da je vrijeme bilo stalo...pozdrav za stare forumasice al pozdreav i za nove i da sto prij odete sa ovog foruma.Vecina vas zna sta se samnom desilo,priprema za drugu vto u maju,kasni,7 april konstatovana pirodna trudnoca poslije 9 god,18 aprila spontani sve samo otislo od dr dijagnoza biohemijska trudnoca.Ja valjda i predugo u ovome umjesto da placem meni drago,uspjela sam kako tako al prirodno.E sada nastavak ovako slijedi 27 aprila prestao ciklus a 29 maja zivci rade al rade.Kontam ja ne mogu vjerovati,od tako male trudnoce svi se hormoni koji su inace uvjek bili dobri uzdrmali.......ali nisu,ja ostala odmah trudna.Haos u glavi je nastao...Dr u vecem cudu nego ja....I evo hvala dragom Bogu danas nam je puna 3 mjeseca...i sve j supeeeeer...Izvinite sto sam ovoliko puno pisala al nikada nisam vjerovala u cuda al sada molim vas da vjerujete jer nikada ne znate kada se cudo moze desiti...Harmonika tako mi je drago sto ides dalje i obradovao me tvoj post...Svim curama zelim veliki uspjeh....ljubim vas..
|
|
|
|