anandi -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (13.4.2015 11:02:21)
|
Dobar dan zene. Nadam se da mi necete uzet za zlo sto vam ovako upadam. Zato cu vas pocastiti [sm=kava.gif][sm=kava.gif] Morala sam uletit kad sam procitala da je harmonika ostala trudna prirodno nakon duugo godina, pa cestitam ti draga, zelim ugodnu i skolsku trudnocu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ostalim zenama zerlim takoder dobre nalaze i visoke bete. Ako se slazete podijelila bih s vama svoje iskustvo. Naime 6-ta godina je otkako sam u braku, nismo se cuvali ali bebice jos nema... Meni je 27 a mm 37 godina, odradili smo sve nalaze i sve je uredno, dvije iui nazalost neuspjesne. Pacijent sam kod Balica tacnije kod Adema. Moj prvi gin pregled je bio kod Devlete Balic i ona je vidjela na uz kao neku minijaturnu pregradu koja bi mogla da omete zacece, al nije htjela nista da radit po tom pitanju (spominjala je neku oper a mislim da je mislila na histero)jer sam imala 20god i kao mlada sam pa da vidim sta ce vrijeme donjet. Poslije nisam mogla otici kod nje, velika je guzvai posalju me kod njenog mm Adema i on mi odradi iui, kad sam mu rekla za tu pregradu on nista nije vidio al nije ni spomeno histero. Da bi tako u cekanju prosle 5 godina i sad prije par mjeseci iz bahceci klinike su dolazili u Tuzlu i ja se prijavim i odem na pregled da bi dr Umut rekao kako je adem mogao da radi iui kad zna vanjski dio maternice a nije upucen u unutrasnjost i da mi je samo dzaba uzimo pare... Dode mi da poludim od nasih dr... Narucila sam se u bolnici na histeroskopiju na svoju ruku i termin mi je 13 maja, Sto se tice mojih [sm=hudicek1.gif] redovne su na 28 dan godisnje bude jedno 3 ciklusa od 32 dana... Ovaj zadnji ciklus mislila sam da smo uboli, kasnilo je 7 dana. Bilo je bas skolski, potrefili O kroz 8 dana pojavio se spoting (implatacija) grcevi u stomaku i svi bolovi prestali al se pojavio zuti (suncani) iscjedak koji je trajao vise od 10 dana i da bi na 35dc samo procurila i stala i mrljala citav dan, drugi dan ko da je i curila (za 24h promijenila 2 uloska) i treci dan evo danas malo spotinga. Da napomenem nemam nikakvih bolova, da ne odem pi pi ne bih ni znala da je dosla. Sad kontam da odem da kupim test pa da odradim za svaki slucaj al opet mi se nesto ne da, da se ne razocaram. U svakom slucaju cu nazvat devletu da dodem na uz i da odradim papu, i da vidim hocel ona ponovo vidjet tu pregradu. Izvinite sto sam upala ovako ko padobranac na temu i ispisala preveliki post [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|