VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (25.3.2012 20:15:23)
|
ima nas kojima je vto jedina sansa. ja sam rodla prirodno, jedno dete, za 11 godina! slusala sam lekare koji su godinama ponavljali prvo da sam mlada, a kad sam napokon rodila sina, da imam jedno dete i da cu roditi opet. nisam otisla na vto, ali sam umesto toga prirodno yatrudnela dva puta, oba puta je bila vanmatericna, i oba puta su mi odstranili jajovod. sada mi ostaje samo da ce jedan od dva besplatna pokusaja da uspe, jer nikad necu imati visak novca koji cu moci da oduzmem svom prvom detetu, da bih priustila sebi pokusaj da rodim jos jedno. JA MORAM DA VERUJEM DA CE DA USPE. i zbog prica o tome kako ovde nikom ne uspeva, niko osim par osoba ni ne zna da sam u postupku, dok ne saznam rezultate. ne treba mi negativna energija. a ne verujem ni vecni zena ovde koje se bore za istu stvar. tebi celee srecno na tvom pravom putu, nek te obraduje bebin osmeh sto pre, navrati nam po koji put da nas i ohrabris, znacice nam mnogo vise. i hoce neka vise da mi odgovori kad da pocnem da jedem ananas? [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|