|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  251 252 [253] 254 255   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
16.9.2014 17:14:46   
kolač
Harmonika hormoni mogu biti gotovi isti dan,pogotovo ako se rade u privatnoj ordinaciji.uU državnoj trebaš imati vezu,moliti,častiti i tome slično.Bar je u mom gradu tako.Vjerujem i u ostalim u našoj državi.Spermokultura nema šanse da bude za dan.To bude treći,četvrti dan.Ne pomažu veze,prosto je takav postupak,to se nešto zasijava,pa prati razvoj bakterija.Da ne lupam i glumim dr.,oni to znaju najbolje.Sretno i da ti sve bude u redu.

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 6301
16.9.2014 19:25:16   
artist
predala sam ja danas papire u fond i rekli su mi da krajem mjeseca zasijeda komisija a ja cu najkasnije dobiti resenje do 8 oktobra.Za cudo danas kad sam se vracala sa posla zovu ovi iz medica pregledali su nalaze i moram popraviti tsh i prolaktin tj. sad moram endokrinologu, bog zna kad cu ja to dovesti u red ali eto dobro je i to da su se barem javili

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6302
16.9.2014 19:44:19   
harmonika
user posted image artist! navijam za tebe pa mozda budemo zajedno u postupku. ma znam da moze privatno ali kosta 140 km a u drzavnoj je besplatno. nesto sam procackala pa nadam se da cu uspjeti. koliko sam ja shvatila njima su ti hormoni bitni zbog početka mikroginona. a za spermokulturu mislim da nece biti problem da nalaz bude za par dana,on svakako nastupa kasnije pa i ako ne bude sve ok ima vremena da se popravi. barem ja to tako posmatram. ali ne znam,nisam vise pametna.

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 6303
18.9.2014 12:33:12   
dak29
Cao cure,evo i mene malo!Sta ima,kako ste?Ja juce isla kod svog dr na pregled,sve ok,on prezadovoljan kako trudnoca napreduje.Sad ulazim u 21nedelju tako da sam na pola puta,vec sam pocela i osjecati blage pokrete bebice.EVA30 samo da te pitam kako tvoja trudnoca tece kad ti je termin?Dobices pojacanje posto se dr izletio i rekao mi spol,djevojcicauser posted image user posted image MAJUSA sto nam se nejavljas,jel sve u redu?Znam da si imala postupak kad i ja u maju?!TONCICA,GLAXY I PAHULJICE kako ste vi i vase bebice.javite se kad stignete.HARMONIKA,RINGER I ATRIST sta se to uznedalo za vase postupke,bas mi je krivo kad citam da imate problema.Razocarana sam zbog tog ponasanja kao sto je nejavljanje na tel,neodgovaranje na poruke,odugovlacenje i pomjeranje postupka itd.Ja stvarno nisam imala te probleme,sve je islo dobro i svi su bili ljubazni!!!!Nadam se da ce se to uskoro srediti i da cete sto prije poceti sa pripremama.user posted image user posted image user posted image KOLAC jel ono tebi beta sutra,kako se osjecas?Drzim ti palceveuser posted image NOVA kako ide tvoja terapija,jel ti se smanjila upala?Sve vas podrzavam i puno pozdravljam

Neposredna veza do poruke: 6304
18.9.2014 13:00:33   
harmonika
draga dak neka se i nas neka trudnica sjetila!!! svaka ti cast! vidis i sama,nesto nam se ponedacilo. ja sam danas totalno pukla. odem jutros ranom zorom na klinički centar da uradim hormone. nadjem vezu da mi budu nalazi gotovi danas,jer sutra bi mi vec bilo kasno. sve to nekako uspijem,cak se i na posao vratim kad stiže poruka-na paprikovcu trenutno nema reagensa i moj nalaz će biti gotov najranije u ponedjeljak user posted image user posted image user posted image
znači slomilo me totalno. ali,čovjek ne zna koliko je jak,i koliko se može kontrolisati kada je potrebno. nazovem jednu privatnu kliniku pitam može li ikako da nalaz bude danas gotov,srećom može ali naravno kooooošta! ali šta ću,nema mi druge.odem i platim. sada sam išla po njih,dr koja je bila tu u laboratoriji kaže da su odlični. nazovem medico s i kontam ako me sada oni ispale tačno ću da skrenem ali totalno. sve je prošlo ok. sestra kaže da će mi javiti danas za terapiju,jer trebam početi sa njom već danas.
sad ću da popijem jedno pivce i da napravim 5 kilometara ne bi li se malo smirila jer osjećam se jako loše.

(odgovor članu dak29)
Neposredna veza do poruke: 6305
18.9.2014 14:06:24   
ringer
Dak neka si se javilauser posted image user posted image user posted image Uživaj u trudnoći,kako vrijeme leti,već si na pola kao što kažeš.
Harmonika draga bitno je da su hormoni dobri.Sretno s terapijom.
Pozdrav svima

Neposredna veza do poruke: 6306
18.9.2014 15:37:16   
harmonika
dobri su,hvala Bogu. u nedjelju startujem sa mikroginonom.
kolač srećno sutra! nadam se dobrim vijestima da me to malo ohrabri

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6307
18.9.2014 16:00:30   
kolač
Baš mi je drago da si nam se javila Dak i što je sve u redu sa tvojom trudnoćom.user posted image Valjda nam se javi nekad i Majusa da čujemo kako je.
Hvala vam na lijepim željama.Dobro sam.Nema tragova,nisam dobila pa se još nadam da je sve u redu.
JAVLJAM ODMAH čim bude gotov nalaz.Držite mi fige.Puno sreće svima!

Neposredna veza do poruke: 6308
19.9.2014 13:27:20   
harmonika
milioniti put danas ulazim na forum da vidim šta je sa kolačićem!!! navijam da budeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6309
19.9.2014 16:43:25   
kolač
nisam mogla ranije da se javim a i nalaz je bio oko 2 gotov.moja beta mala,samo 22.moram ponoviti u ponedeljak.ako se bude duplala biće u redu,ako ne,onda je to neka biohemijska trudnoća.tako mi rekla dr.znači da nešto nije u redu i da to tijelo odbacuje embrion.nije u redu nešto sa hromozomima,pa tijelo može da prepozna grešku i odbaci ga.ako šta znate o tome,javite.ja sam to pročitala na netu.user posted image
moja harmoniko,nema još ništa od svirke.puno vas pozdravljam.

Neposredna veza do poruke: 6310
19.9.2014 16:59:10   
harmonika
nikako bez stresa ne može. ali svakako ne treba gubiti nadu. preporučujem ti da ne čitaš previše po internetu. tu ćeš naći svakakvih gluposti,uglavnom ništa pozitivno. šta kaže doktorica kakve su šanse?

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6311
19.9.2014 17:22:27   
kolač
valjda je dobro što ne krvarim,bar za sada.rekla je da im se opet javim u ponedeljak.tad ćemo znati šta je.kaže da je bitno da je pozitivna,pa sad ima li tu neke nade,ne znam.

Neposredna veza do poruke: 6312
19.9.2014 17:31:28   
harmonika
sve iznad 5 je pozitivno,dakle trudnoća postoji user posted image što bi neko rekao trudna si dok se ne dokaže suprotno. iskreno se nadam da će sve biti ok. kaži mi jesi li mirovala od transfera? i mene uskoro sve to čeka pa me zanima kako se ponašati. ja bih najradije radila (nije mi težak ni pretjerano stresan posao) jer ću tako manje misliti ali ako dr kaže da mirujem naravno da ću poslušati.

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6313
19.9.2014 17:48:02   
kolač
jesam mirovala,malo šetala,odmarala.odležim tih 2 sata kad koristim utrogestan i tako prođe dan.dr mi je rekla i danas da mirujem dok to ne ponovimo .nisam nešto optimista,malo sam poklekla,mislim da nema ništa od ovoga,da to neće biti dobro ni u ponedeljak.vama želim svu sreću!

Neposredna veza do poruke: 6314
19.9.2014 20:50:17   
kolač
koliko sam ja izgubljena i luda,ja slušala med.sestru u lab.kaže 22 i cijeli dan se oko toga mučim a ustvari moja je muka još veća,moja je beta 0,22.ja sam samo nju čula i kad kaže da je to malo za 15 dana.o bože da ja to nisam dobro vidjela.prosto me sramota.tako sam vam ja skroz izgubila svoju bitku,a vama koje krećete u borbu,SRETNO!

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6315
19.9.2014 21:21:11   
harmonika
kolač žao mi je. šta reći,osim,višesreće sljedeći put. nije mi jasno zašto su ti rekli da ponoviš betu u ponedjeljak ako je 0,22.

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6316
19.9.2014 21:46:30   
kolač
ja sam napravila tu zbrku i kako sam čula ,tako i rekla dr.ništa ne pitaj.totalno sam izgubljena.to znate kako je.nemam vam šta objašnjavati.moram ti reći,harmonika da ja ovdje stajem.da imam 35 gurala bih dalje,ovako sa skoro 40 nema dalje.vama želim puno hrabrosti i snage da uspijete i budete sretne sa svojim bebama.hvala vam puno na podršci.veliki pozdrav.

Neposredna veza do poruke: 6317
20.9.2014 8:12:57   
harmonika
oh kolač sada si me još više rastužila sa odustajanjem. neću te razuvjeravati,ne mogu reći da znam kako ti ali te podržavam u odluci. ja sam mišljenja da ne treba po svaku cijenu da se borimo za ovo što nas je snašlo. ja imam 31 godinu,imala sam 2 neuspješne trudnoće,moja sreća je bila kratkog daha. sada sam na početku ove priče zvana VTO. guraću,boriću se,izdržaću sve ali ako vidim da ne ide a zdravlje mi se ruši naravno da ću pustiti kraju. imam divan brak,uživaću u njemu. tako i ti,uživaj u braku i glavu gore. i tebi hvala na podršci. ljubim te

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6318
20.9.2014 9:38:40   
kolač
bori se harmonika koliko god možeš,želim ti svu sreću.ja sam na izmaku sa rezervom jajnih ćelija tako da ne vidim smisao da idem dalje.divim se ljudima koji se odluče za donaciju ćelija i onima koji se odluče za usvajanje.ja za to nisam spremna.kako dalje..ne znam.valjda ćemo preboliti.pozdrav.

Neposredna veza do poruke: 6319
20.9.2014 10:04:06   
ringer
Kolač draga ništa bez stresa i napetosti ne može proći.Ipak miruj do ponedjeljka.Nikad se ne zna.

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6320
20.9.2014 10:13:19   
harmonika
e moja ringer izgleda da smo ti i ja ovdje usamljene. ja sutra počinjem sa mikroginonom. u kojoj si ti fazi?
kolač,draga,ti najbolje znaš šta i kako. opet,vidi sa doktoricom šta ona misli o svemu.

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6321
20.9.2014 18:14:03   
ringer
Harmonika sutra počinješ,brzo to prođe,samo opušteno,što više šetnje i druženja s pozitivnim ljudima.
Nisam zvala kliniku.Svaki dan se nadam ne bi li oni pozvali.Poslednjih nekoliko puta niko se nije javljao.
Kolač kao što kaže Harmonika još se posavjetuj s dr.Neka ti je 40,imaš još i šanse i nade.
Pozdrav svima.Javljajte se

Neposredna veza do poruke: 6322
20.9.2014 19:13:58   
harmonika
ringer jesi li ti imala vec pokusaj vto? pokušala sam da čitam od početka ali sve sam zaboravila. nadam se da će nam se ostale trudilice vratiti na forum. inače biću usamljenja sada kad mi najviše trebate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6323
20.9.2014 21:46:31   
kolač
Ne brini Harmonika,ja ću vas i dalje pratiti i navijati da uspijete.user posted image

Neposredna veza do poruke: 6324
21.9.2014 0:03:30   
pahuljica1
drage moje, znam da je svaki neuspjeh tezak i da mnogo boli, sve sam to osjetila al isto tako osjetila sam i pobjedu i tek sad sam srecna ,imam sina od 6 mj.iza sebe imam dve neuspjele oplodnje i propali brak, mnogo suza i mnogo tuge, al nisam odustala. svi smo individue i sami naravno odlucujemoal vjerujte da nikad nije kasno i da se vrijedi boriti , ja se vec raspitujem za drugi pokusaj jer zelim odmah uci u postupak dok prestanem dojiti.kolac i meni je 40 samo da te utjesim i kazem da ides dalje, ne odustaj....

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  251 252 [253] 254 255   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  251 252 [253] 254 255   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *