Jelena86
|
drage moje, koliko sam puta pomislila na vas ovih dana, dok nisam dobila priključak za net..nisam znala šta se dešava kod vas, tako da ste mi bile u mislima stalno. pošto me nije bilo 5 dana, svašta se izdešavalo, ne znam napamet ko je u koj fazi, ali šaljem vam kolektivnu vibru i čuvaj jakooo fige da namovaj mjesec bude THE mjesec :) smarija, toncice, maja doboj, majuša, m1984, lavsaturn, i ostalie djevojke, navijam za vas helga, draga moja, žao mi je, užasno mi je žao :( ali skupi snagu i ubrzo, znam, da ćeš biti u novoj bitki uskoro. eh, ja sam imala jedan uz jučer, sutra ide novi. od moja 4 postupka, ovaj je bio najbolji, naravno, ima tu ulogu i činjenica da je ovaj put bio kratki protokol. imam 6 folikulića od 10-13 mm, i 2 od 5,5 mm...endometrij 6,7 mm...sve u svemu i dr i ja zadovoljna, jer s obzirom da sam ja low responder, ovo je extra...samo da tako nastave rasti. terapija mi je smanjena sa 4 na 3 merionala i uveden je po 1 cetrotide. ujutro, 8 dc imam novi uz,pa vam javim da li su mi ovi folikulići poslušniji od predhodnih i da li su nastavili lijepo rasti. ivana91
|