Suzana
|
Sta cu sad... htjela sam cuvati iznenadjenje za vas do kraja, ali moram vam reci kad su me ove moje "mahalusice" odale. Bravo Nunichi, RR cura (ta sam! ) zajedno sa svojim MM, u prvoj polovini mjeseca novembra otvara novu, najnoviju djeciju igraonicu/rodjendaonicu u Sarajevu! Nadam se da necete zamjeriti sto ovu vijest nisam ranije podijelila sa vama, ali i same znate kako je, dok nesto ne dodje do samog finisha, ja plaho ne volim o tome pricati. Ali nema mi druge nego par informacija podijeliti sa vama. I drago mi je. Igraonica ce se zvati CAROBNI SVIJET, na fol je Bambija i Coco Loca, malo manja, ali mnogo toplija i intimnija atmosfera. Sve ce biti novo k'o ispod cekica , a na higijenu i cistocu cemo polagati posebnu paznju. Pusenja nema, a sve ovisnice o duhanskim stapicima ce morati izaci ispred (i ja sam jedna od njih ). Osmislili smo i kutak za roditelje, tako da ce sve mame (a i tate) koje svoju vecu djecu smiju pustiti u 3D lavirint , moci uzivati u kafici, caju ili soku sa drugaricom (sa RR ), ili za svoju dusu procitati neki casopis. Naravno ovo se odnosi i na mame manje djece, ali ipak mame vece djeca lakse mogu popiti kaficu "u miru" . Igraonica se nalazi na Grbavici, Hercegovacka ulica, odmah pored Zeljinog stadiona, tacnije restorana Plavi zamak. Toliko od mene za sada, a vise ce biti na web stranici koja je trenutno "under construction". U svakom slucaju, obavijestim sve zainteresovane, i nadam se da cu upoznati mnostvo dragih zenica sa RR koje do sada nisam imala priliku upoznati (lako se vama sa jednim djetetom okupiti na kafi ), a sve drage drugarice Mostarke, Tuzlanke i zenice iz drugih BH gradova su dobrodosle, cim prije dodju u SA!!! Sa mnogo ljubavi smo usli u ovaj projekat i nadam se da ce se to primjetiti. Pozdrav svima!