mamine oci -> RE: Djecije igraonice (22.12.2012 13:20:26)
|
IZVORNA PORUKA: amra_sa IZVORNA PORUKA: mamine oci IZVORNA PORUKA: amra_sa IZVORNA PORUKA: mamine oci i mi smo zbog Renate isli inace mi je i kucni prijatelj,ali cini mi se onom Igoru niko ne pas,moje misljenje:) Da, na nju mislim [sm=smiley1.gif] Žena vazda nasmijana, vidi se da voli djecu, nekako meni se svidjela pravo. I ostale su mi bile manje više ok, ali ja ne volim promjene. Mah , ne znam kakva mu je to fora, stalno mijenjati, niko mu ne valja ??? nemam pojma djeca se naviknu ali eto ima i roditelji sto zbog nuzde nemaju gdje blizu pa nije ni skupo, mada je digao cjene bilo je 4 sata 80KM sad je 120 km jer je otvorena jos jedna igraona ispod Zdravljaka konkurenija [sm=smiley36.gif] Non stop visim tamo, nikad nisam upratila tu novu igraonicu [sm=smiley36.gif] - zapažanje mi je 0 , iako sam čula za nju. Valjda bi trebao da spušta cijene zbog konkurencije ? odma do zdravljaka pise "mala raja" rade mladi par momak i cura,momak uci djecu engleski probali su kao vrtic pa im nije uspijelo te su sad i kako igraona sve u dogovoru, imaju ja mislim i domacu hranu mama od ove cure pravi domace obroke ,ne radim pa ne idem cesto ali kad zatreba odem prosetaj mozda ti se svidi :)
|
|
|
|