RE: Djecije igraonice (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

veeseelaa -> RE: Djecije igraonice (15.7.2012 22:49:50)

igraonica u Sara centru je presmiješna [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
jednom sam tu bila na nekoj podjeli paketića, koji cirkus i ciganija
nije to za mene i moju curicu, ja volim konfor [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley14.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley4.gif[/image]
nešto kao Zanzibar, a ne da me guraju i gaze hahahhah

mada kad vidim da u Zanzibaru otvore ona vrata staklena nije mi dobro

teacher75 -> RE: Djecije igraonice (15.7.2012 23:03:51)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni su sve te igraonice manje više nidje veze
mom djetetu to zaista i ne treba, ne kažem da nekad neću zalutati al nismo nešto oduševljeni

mom djetetu te loptice i topogani nisi zabermedet, da ima neki programčić i da se tete uključe s djecom u neku igru to je već nešto a inače ostalo truba

programcic imas u crticu u hrasnom, bude bas lijepo. i u bbi u one2play kad je rodjendan organizuju nesto, namjeravamo ovaj rodjendan tamo proslaviti, valjda ce biti fino[sm=smiley1.gif]

škorpija -> RE: Djecije igraonice (16.7.2012 10:52:21)

a vesela šta fali što otvore vrata u zanzibaru[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image], pa zar nije bolje to nego da se djeca guše u smradu dkao recimo u coco-loco, koju moj malac jako voli, ali brate smrdiiiiii, a još roditelji puše u igraonici fuj

veeseelaa -> RE: Djecije igraonice (16.7.2012 10:55:05)

ma fali što dijete ne mogu ispustiti iz vidokruga jer se bojim da ne izleti van 

škorpija -> RE: Djecije igraonice (16.7.2012 10:57:25)

pa ja koliko sam skontala do sad otvaraju samo ona klizna vrata što vode na terasu, mi sjedemo na terasu, on se malo igra dođe kod nas, popije nešto, čak i jede i opet razguli u igraonicu

neki x -> RE: Djecije igraonice (24.10.2012 15:20:05)

Moze li mi iko reci koja je cijena jednog sata za jedno dijete u igraoni na poslednjem spratu u BBI centru,please???

maja78 RR -> RE: Djecije igraonice (24.10.2012 16:52:07)

igraona je besplatna kako sam ja shvatila

namkic -> RE: Djecije igraonice (24.10.2012 16:55:36)

IZVORNA PORUKA: neki x

Moze li mi iko reci koja je cijena jednog sata za jedno dijete u igraoni na poslednjem spratu u BBI centru,please???

radi od 13 ,besplatno je stim što dijete koje je starije od 3 godine može ostati najviše 2 sata

gagach -> RE: Djecije igraonice (25.10.2012 10:41:13)

cao [sm=smiley1.gif]
trebala bi mi informacija o vrticima i igraonicama na Breki ili Bjelavama. Nedavno sam se preselila na Breku pa me zanima da li neko zna gdje sta i kako[sm=smiley36.gif]
Moj sin ima 19 mjeseci i polako cackam i trezim vrtice ali i igraonice da mozemo da se druzimo sa ostalom djecicom u ovim zimskim danima[sm=smiley1.gif]

hvaaaaaala

Medić* -> RE: Djecije igraonice (25.10.2012 11:08:00)

IZVORNA PORUKA: namkic

IZVORNA PORUKA: neki x

radi od 13 ,besplatno je stim što dijete koje je starije od 3 godine može ostati najviše 2 sata

Ja za ovo nisam znala :) Mada moj nekako ne voli igraonice, valjda ih prerastao, brzo mu dosadi sve.

abh -> RE: Djecije igraonice (11.12.2012 17:02:54)

Je li neko organizovao rodjendan u BBI igraonici? Molim iskustva. Meni se cini super koncept.

amra_sa -> RE: Djecije igraonice (21.12.2012 19:49:22)

Ima li neko da dolazi u Pčelicu na A.P. ?

veeseelaa -> RE: Djecije igraonice (21.12.2012 21:26:24)

znate li da igraonica Džungla čuva djecu cjelodnevno u svom prostoru?

bananica -> RE: Djecije igraonice (21.12.2012 22:00:56)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

znate li da igraonica Džungla čuva djecu cjelodnevno u svom prostoru?

je li to ona u sari??

veeseelaa -> RE: Djecije igraonice (21.12.2012 23:57:02)

ma ja ba
svašta čuh

bananica -> RE: Djecije igraonice (21.12.2012 23:59:39)

svasta[sm=smiley13.gif] za uslove nije ni vazno

mamine oci -> RE: Djecije igraonice (22.12.2012 0:21:24)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

dolazili, ali nisam bas zadovoljna, ponekad jer nam je blizu tu zivimo pa hajd kad nemas izbora,inace izbegavam nekad kad je nuzno moram nesto recimo da obavim hitno a nemam gdje djete 1h da, ga ne vodam sa sobom dam, dok su one cure radile na pocetku pa i vise sam isla sad ne...

amra_sa -> RE: Djecije igraonice (22.12.2012 12:20:39)

IZVORNA PORUKA: mamine oci

dolazili, ali nisam bas zadovoljna, ponekad jer nam je blizu tu zivimo pa hajd kad nemas izbora,inace izbegavam nekad kad je nuzno moram nesto recimo da obavim hitno a nemam gdje djete 1h da, ga ne vodam sa sobom dam, dok su one cure radile na pocetku pa i vise sam isla sad ne...

Ma meni je igraonica ok. Bitno mi je da mi je malena zadovoljna, tu ima drugarice i drugove, jednostavno se uklopila u društvo. Meni je jedino zbog prostora, prizemlje, onaj beton ... Imali smo divnu tetu R koja je radila tamo, međutim od neki dan više ne radi pa smo tužne [sm=smiley13.gif] Baš se bila navikla na nju, a i ja ne volim te česte promjene.Taman se dijete navikne na jednu, dođe druga itd. To često mijenjanje radnica mi se takođe ne sviđa.

mamine oci -> RE: Djecije igraonice (22.12.2012 12:30:03)

i mi smo zbog Renate isli inace mi je i kucni prijatelj,ali cini mi se onom Igoru niko ne pas,moje misljenje:)

amra_sa -> RE: Djecije igraonice (22.12.2012 12:37:04)

i mi smo zbog Renate isli inace mi je i kucni prijatelj,ali cini mi se onom Igoru niko ne pas,moje misljenje:)

Da, na nju mislim [sm=smiley1.gif] Žena vazda nasmijana, vidi se da voli djecu, nekako meni se svidjela pravo. I ostale su mi bile manje više ok, ali ja ne volim promjene. Mah , ne znam kakva mu je to fora, stalno mijenjati, niko mu ne valja ???

mamine oci -> RE: Djecije igraonice (22.12.2012 12:53:54)

Da, na nju mislim [sm=smiley1.gif] Žena vazda nasmijana, vidi se da voli djecu, nekako meni se svidjela pravo. I ostale su mi bile manje više ok, ali ja ne volim promjene. Mah , ne znam kakva mu je to fora, stalno mijenjati, niko mu ne valja ???

nemam pojma djeca se naviknu ali eto ima i roditelji sto zbog nuzde nemaju gdje blizu pa nije ni skupo, mada je digao cjene bilo je 4 sata 80KM sad je 120 km jer je otvorena jos jedna igraona ispod Zdravljaka konkurenija [sm=smiley36.gif]

amra_sa -> RE: Djecije igraonice (22.12.2012 13:14:05)

nemam pojma djeca se naviknu ali eto ima i roditelji sto zbog nuzde nemaju gdje blizu pa nije ni skupo, mada je digao cjene bilo je 4 sata 80KM sad je 120 km jer je otvorena jos jedna igraona ispod Zdravljaka konkurenija [sm=smiley36.gif]

Non stop visim tamo, nikad nisam upratila tu novu igraonicu [sm=smiley36.gif] - zapažanje mi je 0 , iako sam čula za nju. Valjda bi trebao da spušta cijene zbog konkurencije ?

mamine oci -> RE: Djecije igraonice (22.12.2012 13:20:26)

Non stop visim tamo, nikad nisam upratila tu novu igraonicu [sm=smiley36.gif] - zapažanje mi je 0 , iako sam čula za nju. Valjda bi trebao da spušta cijene zbog konkurencije ?

odma do zdravljaka pise "mala raja" rade mladi par momak i cura,momak uci djecu engleski probali su kao vrtic pa im nije uspijelo te su sad i kako igraona sve u dogovoru, imaju ja mislim i domacu hranu mama od ove cure pravi domace obroke ,ne radim pa ne idem cesto ali kad zatreba odem prosetaj mozda ti se svidi :)

amra_sa -> RE: Djecije igraonice (22.12.2012 13:35:04)

Baš ću pogledati i tu igraonicu.

Srculence -> RE: Djecije igraonice (22.12.2012 16:06:08)

Nama je Bambi u Importane centru i u Merkuru broj 1 [sm=smiley1.gif]Malac voli strašno[sm=smiley36.gif]Čak mu je mm uplatio ono 130 km za godinu dana i sad može svaki dan po 2 h biti...ali ne idemo tako često.[sm=smiley13.gif],nemamo vremena ponekad ga odvedemo i sjednemo s mirom kafu popijemo on se igra.Tete što ih čuvaju po mom mišljenju su ok ,al kad nema puno gužve.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>