babina beba -> RE: DJEČIJE IGRAONICE (30.9.2009 7:38:47)
|
Jutro drage moje, zeljela bih da podijelim svoje iskustvo u vezi igraonice djungla na Ilidji. Mislim da joj sma naziv sve govori. Elem siunoc ostavim djete. ima 2 godine i 20 dana al je mjesaju s djecom od tri godine jer je pametna i puno zna za svoj uzrast. Aktivna je pravo i na to sam skrenula paznju teti cuvalici. Elem kad smo dosli bilo je 10-tak djece raznih uzrasta od 2 godine pa gore, mada mi se jedno djete ucinilo kao da je tek prohodalo.Moja mala je sva sretna bila i odmah s djecom. Roditeljima nije ulaz dopusten.Ja sam otisla na kafu i kad sam krenula da prosetam po radnjama na spratu isppod cula sam vrisku i prepoznala plac svog djeteta. Odmah sam gore i uzas (jos uvijek mi slika pred ocima), ona sva u suzama, usna krvava, krv na kosulji i kaze teta tamam krenula da me nazove. Elem djete je palo i zubima rasjeklo usnu na dva mjesta. Usna je odmah otekla ,dijete se prepalo, a ja sam poludila. Teta se izvinjavala i to je to, a sta nedaj boze da je nesto gore bilo ko je kriv, bilo bi niko. Svjesna sam da se ovakve stvari desavaju, pada i meni kod kuce, al mi nije jasno kako je tako pala da usnu rasijece jer tamo su sve soft stvari. Tako da mi nikako nije jasno ako je ona sam na njih 10-tak, kakvo iskustvo ona ima s djecom, jer ipak je to igraona gdje djeca skacu i treba im paznja i mislim bar dvije tete na dvoje djece. Pokusavala sam doci do vlasnika, sefa bilo koga al uzaludno. Pa drage moje ako znate kome se obratiti u vezi igraonice na Ilidji javite, rado cu ih nazvati ...uf jos sam bijesna
|
|
|
|