shejla
|
evo i mi smo u fazi trazenja igraonica za ordjendan. Vidjeh u BBI u One2Play da se isto organiziraju rodjendani. (U onoj pored igraonici, meni se cinila mala, ali nije, super je) Uglavnom ne mogu djeca ispod 3 godine, tako da cemo mi sacekati iduci rodjendan za to, ali ponuda mi se cini najbolja od svih... Evo poslali mi na mail, pa reko da podijelim sa vama: imamo 3 paketa rodjendanskih proslava svi paketi ukljucuju maximalno 20 djece: cool paket (250km): torta, grickalice, sokovi (negazirani),kostimirani lik iz crtanog filma koji djete izabere (1 sat), cjeli rodjendan je 2 sata, pozivnice i poklon za slavljenika u vrijednosti 60 km. mrak paket (350 km): torta, grickalice, sokovi (negazirani),kostimirani lik iz crtanog filma koji djete izabere (2 sata), cjeli rodjendan je 2 sata, pozivnice i poklon za slavljenika u vrijednosti 120 km. super paket (450 km):torta, grickalice, sokovi (negazirani),kostimirani lik iz crtanog filma koji djete izabere (2 sata), cjeli rodjendan je 2 sata, pozivnice i poklon za slavljenika u vrijednosti 120 km, hrana (pizza, pita ili palacinke), zahvalnice za svako djete, poklon za mamu. Torte koje mi narucujemo su iz torte i to, svoju tortu vi mozete donijeti (mora biti sa deklaracijom), ali to ne utice na cijenu jer ce te svakako opet dobiti nasu tortu. Dobna za ulazak u nasu igraonu je od 3 do 10 godina, tako i za rodjendan. Djeca ispod 3 godine ne mogu biti na rodjendanu takodje ni roditelji. Kad dodjete da rezerviset_e dobijete super pozivnice - prave kartonske, a ne one papirne i odmah odete u One2Play i proberete poklon za 60 (ili 120) KM. Meni je ovo super.... fakat ispadne taman koliko i vrijedi...
< Poruku je uredio shejla -- 10.2.2011 22:48:34 >