lely -> RE: pokretni krevetić (5.6.2009 0:42:16)
|
Ja imam dva sklopiva krevetica. Jedan je bio na dva nivoa,prvi kada je beba bas mala,jer je skoro pa na povrsini krevetica,a drugi kada beba pocne da se okrece i podize koji je dosta dublji(skoro do samog poda). Kada smo spustili na drugi nivo,ona podlogica sto dodje cinilo mis e da ne lijeze bas najbolje i da je bebcu ruzno i kupimo madrac.Ta kombinacija nam je bila super sve dok moj Anes nije mogao da se nagne preko krevetica(jer madrac smanji dubinu),ustvari dok nije iskocio iz njega.Sreca nije se udario jer je iskocio na noge,ali mi se prepali da bi tako mogao i na glavu i kupimo novi. E ovaj drugi je dosta dublji i podlogica je extra,malo jete tvrdja ali nista strasno.Sada kad Anes ustane krevetic mu je do ramena i nema sanse da preskoci,a i dosta je cvrst ne moze ga oboriti i ako on ljulja svom snagom. Jeste malo nezgodno kada zaspi na drugom mjestu pa ga moram spustiti unutra,jer je skoro do poda,a ogradica viskoka,ledja pucaju dok ga spustim,ali sam se ustrelila i odradim i to u sec.
|
|
|
|