Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Moj Nemirko se zove Tarik, jedino ime oko kojeg se ja i MM slazemo. Pa kao bude jos beba ja cu u porodilistu davat imena a on nek mijenja ako smije
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Moja velika curica pričalica zove se Nadira, a još uvijk nismo definitivno smislili ime za curu koja će nam se aBd u septembru pridružiti. Meni se uvrtilo ime Una, tako da je ono za sada u prednosti. :)
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Od kada je ova tema pokrenuta do sada ovdje su roditelji upisali čak 172 različita imena koja su dali svojim sinovima i kćerima.
Imena LAMIJA i LANA su najčešće ženska imena na RR.
Prema podacima koje ste unijele, po pet djevojčica se tako zove. Slijede imena: Emina, Merjem i Sarah - po četiri curice nose ova imena. Asja, Elma, Hana, Ajla, Sara, Naida, Farah - ovako su nazvane po tri curice. Preostala ženska imena nosi po jedna ili dvije djevojčice čije su mame RR forumašice.
Ime IMRAN je najčešće muško ime. Nose ga četiri naša dječaka. Slijede mu imena: Daris, Emin, Tarik, Hamza, Alen i Adin, koje nose po tri dječaka. Preostala imena koje ste navele nose jedan ili dva dječaka.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......