Chuchi -> RE: Ujed Psa (3.6.2009 22:30:48)
|
Evo sad cu ti objasniti Anushka: morali smo iznajmiti specijalno napravljenu prikolicu za pse, ona je sva zatvorena samo s prednje strane je resetka, pas je unutra plus svezan, i ima otvor na koji ga hranimo. U toj prikolici cemo ga voziti kod veterinara kada bude vrijeme za to. E sad, ono sto mene interesuje, da li kod nas postoji zakon(kao u Srbiji) da za pse lutalice odgovornost snosi opstina??? Dakle, treba li opstina da snosi troskove lijecenja mog sina, troskove cuvanja ovog psa, jer ja smatram da nije moja duznost da cuvam ovog psa. Jos mi je iz cista mira napao sina, ujeo ga, jos mu ne smijem nista, ne smijem ga ubiti, prihvatiliste ga ne smije uzeti sebi, a ja kad ga pustim na ulicu ujest ce jos nekoga to je garant. Veterinar ga nije smio uspavati da mu uzme nalaze krvi i ostalo pa cak ni da ga mi svezemo dok spava, jer toboze mora pravdati inekciju[sm=zmeden.gif] KOME[sm=zmeden.gif] Mi smo placali ljudima profesionalcima koji se time bave da svezu psa jer ga ja ne mogu golim rukama hvatati, ali ni ti ljudi ga nisu smjeli vezati jer je toliko agresivan. I opet smo mi stavljali glavu na panj, i snalazili se kako znamo da bismo tog psa nekako uhvatili, svezali i stavili u tu prikolicu. Molim nekoga ko mi moze odgovoriti na ovo pitanje da pomogne svojim odgovorom. Dakle ko snosi odgovornost za tog psa, i ko snosi troskove?? Sve me ovo kostalo grdnih para, a da ne spominjem strah i stres koji smo pretrpjeli, i pitanje da li ce sve biti u redu na kraju, a zasto, nizasto, ni krivi ni duzni...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|