I and my angel -> RE: solarij (6.8.2010 14:33:30)
|
Vjeruj da se borim sama sa sobom po tom pitanju. Zimi idem jednom sedmicno,pa pojacam malo na proljece i ljeto... Sta cu svi imamo poroke moj je solarij! Probala sam ja sa kremama za samotamljenje ali nista! Iskrena da budem,ne mogu razmisljati sta ce biti za 30 god. Pa ono sto je sudjeno! Istina je da covijek sam sebi na zlo nanijeti,ali kada pogledam ovaj ten naprosto sam odusevljena! Poznajem djevojke koje idu svaki dan,bez preskoka i onda kazem sebi da sam super! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Razmisljam da kupim jedan pa da ga u kuci imam,jedino tako bi mi vremenom dojadio... Ali sve prece od preceg! Vise bih voljela solarij nego glanjc novo auto! Bit ce i to abd uskoro! IZVORNA PORUKA: sara.at IZVORNA PORUKA: I and my angel Kada sma ostala u dr. stanj prvo pitanje upuceno doktoru bilo je da li mogu ici u solarij. njegov pogled mi je sve rekao... Bila sam razocarana,i jedva docekala da ponovno idem na kvarcanje... Strpila sam se tih lijepih 9 mjeseci,a onda odmah nakon prvr kontrole po porodu (rodila sma carski rezom) uputila sam se u solarij... DIvnog li osjecaja. Idem u prosjeku 3-4 puta sedmicno,nekada svaki dan po 10ak minuta,nekad svaki treci ovisno o vremenu. Imam super boju i odrzavm je. Mada onih prvih 4 puta se bas i ne primijeti. Ja koristim ulje,i iz higijenskih razloga idem u stojeci,mada nekada i u lezeci. Sve kako kad. Ubjedljivo najbolji je Cibus u Sarajevu. Nije ni skup,a masine su odlicne,jake lampice,tete ljubazne i cisto je sto je najbitnije. Kada se ne kvarcam odmah koza pocinje da me svrbi,pa cim prije odem i sve se vrati na staro. Ne znam drage moje ali ja sam ovisnica o solariju! Zivo onaj ko ga je izmislio! Jao odoh sad... [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] ja mislim da stvarno pretjerujes i da takvim tempom mozes samo zavrsiti sa rakom koze [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ja bih ti toplo preporucila da malo smanjis na 1-2 mjesecno jer stvarno nije normalno toliko put ici[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|