Visnja RR
|
IZVORNA PORUKA: Casabella Drage moje Ringerajke i Ringerajci, mojoj djevojcici je tek 10 dana a nosic joj je zacepljen i to joj ometa normalno disanje pri dojenju, a vidim i da je strasno nervira sto ne moze da se otcepi pa cesto place... Posto sam friska sa poroda, nemam mnogo iskustva, prvo mi je dijete, pa vas molim za savjet ukoliko imate bolje rjesenje od kapi za nos Sunce moje malo (ne pomazu)! Hvala! IZVORNA PORUKA: Anais pokusaj pumpicom za nos njezno izvuci sekret (meni je najbolja chicco-va, jer ima mekani nastavak), mojoj bebi je to pomagalo ... pored toga stavi joj ispod madraca nesto nesto sto ce izdici dio gdje joj je glava, tako da spava malo uzdignutog polozaja, tako ce lakse disati ... pored toga, ja sam u banji pustala jako vrelu vodu (i zatvarala vrata) tako da se napravi dosta pare, pa nakon toga udjes sa bebom u banju da malo udise tu paru, tako se isto procepi malo nosic ... kapi sam i ja koristila sunce moje malo, mislim da su sve kapi slicne i pomazu samo djelimicno kada hoces pumpicom da izvuces ... malo strpljenja i brzo ce proci .. sretno IZVORNA PORUKA: ElmaB RR Samo redovno cisti nos pomocu pumpice, a kapi sunce moje malo su fizioloska otopina koja pomaze da sluznica nosa bude vlazna. Znaci, nakapaj kapi i odmah ocisti nos. Postupak ponavljaj nekoliko puta u toku dana. Ako, te strah raditi pumpicom, onda uzmi komadic tanke gaze i ufitilji cosak, i polako uguraj u nos i povuci sekret. Tako sam radila ja sve troma. Veliki pozzzz tebi i bebari! IZVORNA PORUKA: mama alma Skuhana kamilica i malo poslojena, ušpricaj u malu špricu i onda time isperi nosić, poment češ me, IZVORNA PORUKA: Anushka ako dojis ukapaj svog mlijeka IZVORNA PORUKA: Casabella kupila sam pumpicu i sljez pa cemo pokusati... hvala puno na savjetima drage moje... puse IZVORNA PORUKA: milenium Aqua maris sprej za nos!!!To preporučuju i pedijatri a ja sam svome koristila i prije nego što mi je i doktor rekao. IZVORNA PORUKA: LELA 77 Stavi malo svinjske masti u nos.Pomaže. IZVORNA PORUKA: aslica casabella, ukapaj svog mlijeka ako dojis kao sto ti je Anushka predložla, to je najbolje za tvoju bebu a i najbolje funkcioniše. mala je za konstantu upotrebu kapi a tvoj mlijeko joj ne može naškoditi IZVORNA PORUKA: Hanady IZVORNA PORUKA: aslica casabella, ukapaj svog mlijeka ako dojis kao sto ti je Anushka predložla, to je najbolje za tvoju bebu a i najbolje funkcioniše. mala je za konstantu upotrebu kapi a tvoj mlijeko joj ne može naškoditi Potpisujem, beba je još mala i tvoje mlijeko je najbolji lijek za to, nema potrebe da je iritarš šljezom i pumpicom jer njoj je tek 10 dana koliko sam shvatila. IZVORNA PORUKA: Casabella hocu! evo izgleda da je sljez pomogao, a ukoliko se ponovo zacepi, a hoce, cujem da ima jos sekreta, pokusat cu sa mlijekom... hvala vam puno :* IZVORNA PORUKA: skvo I ja mislim da ne trebas puno sljeza koristiti, to sa nosicem je sasvim normalno, koristi svoje mlijeko.. Ja nisam dojila, pa sam koristila i aquamaris za bebe.....Sretno!!!! IZVORNA PORUKA: Apotekarka Draga nama je 2 mjeseca pa to jos traje evo danas mu bas uzasno zacepljen meni su bolje aqua maris kapi i mogu biti duze otvorene...mom Antoniu bude bolje pa onda po starom...pumpicom nisam nista mogla nego kad se iskise pomocu baby stapica za usi lagano ocistim i bome uvijek ima dosta tog u nosu...to je normalno beba se cisti pogotovu tvoja od 10 dana ne brini...