Bella.88
|
IZVORNA PORUKA:ada_ procitah malo temu i vidim ima nas dosta sa istim problemom,ja sam ocajna bebi je 10mj i izludi me sa jelom,ne zeli nista da jede,ima dana kad pojede po par kasika ali je vecina kad nece nista,cim vidi da joj nesto zelim dati da jede odmah mase glavom,gura rukama,i bjezi od mene ,ona bi i pojela pomalo ako moze svojom rukom a ja nemam vise ideju sta joj praviti da moze sama da jede,zapala sam u situaciju kad bi joj dala bilo sta samo da sta pojede tačno znam kako ti je,mi smo prestali sa dohranom na par dana pa ću mu opet lagano uvodit obrok po obrok neče ništa i vodu odbija,sreća pa ga dojim,smršao mi još pola kile.Jeli video da ga nosimo ka hranilici ili kašiku i zdelicu vriska gura nas i rukama i nogama,hranili ga vani,prije podoja,nakon podoja,nisam mu dala da doji po5,6 sati,na prozoru,ispod lustera jer je očaran njim svo vrijeme lajem ,mjaučem nema šta nisam probala,on samo stisne zube i nema šanse da ga prevariš ovo podebljano:ja sam prekršila svaku svoju riječ,čak sam i kupovala kašice i ništa i moj je hteo iz svoje ruke da jede,par puta mrvice hljeba,luk,bananu,jabuku a sada neće ni tako,užas ljuta sam i na sebe i na njega,valjda će jest kad pođe u školu ,duže ga neću dojiti