ninuska -> RE: Mali odbijaci hrane (21.12.2012 9:24:50)
|
IZVORNA PORUKA: bumbica nadam se da sam na pravoj temi,nisam mogla naći ništa slično..moja beba 9 mjeseci ima i odbija vodu,super jede svaki obrok krute hrane,dojenje ima samo u polusnu,i noćne podoje,kad je budan neće ni da pokuša,ali bez obzira koliko čega da pojede,vode neće.par kapi i okreće glavu,čaj popije...e sad,neznam da li da mu dajem čaj ili ne.al mi ga nekako žao i čini mi se da je žedan pa mu obično poslije vode dam čaja i njega popije...ima li neko sličan problem,treba li bebi dati čaj da pije koliko želi? Draga bumbice, ko da gledam sebe prije par mjeseci. Moja mala, takoidjer, nije htjela vodu.Dam joj flasicu i cim osjeti da je voda okrene glavu i nema sanse da vise i jedne kapi popije. To me bas zabrinjavalo, pogotovo u ljetnom periodu dok je bilo bas vruce. S tim da moja nije htjel ni sok, a ni caj [sm=smiley13.gif], e zamisli na kakvim sam mukama bila. Moj ti je savjet da dajes caj da bar kroz njega unese tecnosti, a vodu svakako nastavi da nudis svako malo, pa nek popije gutljaj dosta. Nek ti je flasica sa vodom uvijek na stolu da je moze vidjeti. Moja pije AD, pa sam skontala fazon da je malcice prevarim, kad je bas gladna i treba piti mlijeko umjesto mlijeka dam vodu i tako malo popije. Svaki dan smo pili vise i vise[sm=bravo.gif]. Pa, pokusaj i ti tako.
|
|
|
|