teta berta -> Pjesma kao poklon svim tužnim mamama (29.5.2009 0:08:44)
|
Ponukana prelijepim dječjim pjesmama od korisnice "mamine oči" i tužnim postovima forumašica koje su izgubile svoju bebu odlučila sam da im posvetim jednu pjesmu... Inače pjeme pišem od svoje otprilike jedanaeste godine, sada malo rijeđe, zapravo ne mogu se ni sjetiti kada sam zadnji put pisala, ali eto večeras sam osjetila potrebu... Imam ih dosta zapisano, nisu dječije, većinom su o životu, voljenim osobama i tako. Za hrabre mame... Ovo je pjesma za sve hrabre mame, koje se osjećaju isprazne i same, koje utjehu i smiraj traže, koje su izgubile ono NAJDRAŽE... Pod srcem su nosile to divno biće, a sad im tužno, tmurno jutro sviće, jer ga nema, nema ga više, i plaču zajedno s kapima kiše... Nažalost, život je to, ponekad donosi tugu i zlo... Al' svanut će zora sretna i bijela, jer svjetlo je UVIJEK na kraju tunela. I zato dignite glavu gore, i dočekajte neke sretnije zore. Budite hrabre zbog drugih beba, a vaš mali anđeo vas gleda s neba. I želi reći da obrišete suze, dignete glavu i krenete dalje, jer on je sada na boljem mjestu, milijun osmjeha s neba vam šalje... Skupite snage za bolje sutra, za novi život, mirnija jutra. Taj novi život ostvarit će san i sreću donjeti u svaki dan... Oslobodite se negativnog svega i sa osmjehom dočekajte njega. Više nećeš biti tužna i sama, biti ćeš jedna sretna mama!!!
|
|
|
|