|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsi par
7.10.2010 0:19:33   
Visnja RR
user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 426
7.10.2010 0:20:01   
klemzi
Aj kent beliv!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala Hanady i VišnjaRRuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 427
7.10.2010 0:21:07   
frenkoza
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za sve lijepe parove... user posted image user posted image user posted image

a evo i nas malo

sretno zaljubljeni
user posted image

tek vjencani
user posted image

ponosni roditelji
user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 428
7.10.2010 0:28:30   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Neki, Salmy, Apotekarka i Amela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

i od mene, bas ste slatki...
ai vatreno crvena Klemziuser posted image
+ frenki..krasni ste

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 429
7.10.2010 0:39:36   
frenkoza
klemzi k'o dragana mirkovic dok je bila u crvenoj verziji user posted image user posted image user posted image user posted image   

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 430
7.10.2010 0:47:59   
klemzi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Frenkozaaaaaaaaaa! A ja slušam Azru, zabranjeno pušenje, Dubiozu....kad ono ko Draganauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danke Acudesa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 431
7.10.2010 1:05:55   
frenkoza
i ja slusam azru, zabranjeno pusenje, laku....

al to ne znaci da dragana nije bila lijepa u crvenoj verziji.... potrazi na netu pa ces vidjeti.... bas je bila lijepa

user posted image

user posted image

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 432
7.10.2010 9:09:01   
mama_debeljuca

IZVORNA PORUKA: klemzi

user posted image

user posted image user posted image user posted image

:-)

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 433
7.10.2010 9:11:31   
mama_debeljuca
frenkoza i vi ste super!! Ličiš mi na one indijske ljepotice user posted image

:-)

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 434
7.10.2010 9:36:14   
frenkoza
maja & bahuan user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala hvala blagodarim user posted image

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 435
7.10.2010 13:39:10   
amela2208
mama debeljuca i ostale hvala vam jos jednom na lijepim komentarimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . İ mi smo ka frekoza na 1. slici izlazili, na 2. slici bili u braku (i tek zatrudnjela) i treca slika je od prije par danauser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 436
7.10.2010 13:44:32   
koka i po
IZVORNA PORUKA: frenkoza

al to ne znaci da dragana nije bila lijepa u crvenoj verziji.... potrazi na netu pa ces vidjeti.... bas je bila lijepa

user posted image

user posted image

ista ja u mladim danima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 437
7.10.2010 13:50:28   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za sve lijepe parove... user posted image user posted image user posted image

a evo i nas malo

sretno zaljubljeni
user posted image

tek vjencani
user posted image

ponosni roditelji
user posted image

MashAllah, predivan par, a posebno na ovoj trecoj slici sa "ukrasom"

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 438
7.10.2010 13:52:25   
veeseelaa
frenkoza kako si ti meni poznata a čini mi se da si mlada 23-24 godine?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 439
7.10.2010 13:55:01   
frenkoza
jesam... 24 user posted image user posted image user posted image user posted image ma puterica prava user posted image user posted image user posted image user posted image

a iskreno i ti si meni praavo poznata.... nemam pojma odakle... pokusavala sam se sjetiti al uzalud user posted image user posted image user posted image mozda mi i ti licis na draganu mirkovic user posted image user posted image user posted image
a bez zeze... jesi mi poznata fakat

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 440
7.10.2010 14:03:19   
Hanady RR
klemzi...uspjela si...
drago mije da smo se ''upoznale''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 441
7.10.2010 14:06:03   
Medić*
svi su mi parovi slatki na svoj nacin, a frenkozu sam upoznala na bb divna je ali te frenki moram pitati za muzauser posted image  nemoj shvatiti pogresno ali jako mi je poznat jer mi lici na jednog mladica iz mojih krajeva, nista licno user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 442
7.10.2010 14:16:33   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: medic slatki

svi su mi parovi slatki na svoj nacin, a frenkozu sam upoznala na bb divna je ali te frenki moram pitati za muzauser posted image  nemoj shvatiti pogresno ali jako mi je poznat jer mi lici na jednog mladica iz mojih krajeva, nista licno user posted image

cccc... znala sam ja da ne trebam stavljati slike.... odma ce se neka raspitivati za njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cccuser posted image user posted image user posted image user posted image

zezam se naravno.... on ti je iz hadzica... od rodjenja do danas zivi tu... pa ako si iz hadzica.... da te odma razbijem user posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 443
7.10.2010 14:20:51   
Visnja RR
ja bih ovoj temi promjenila naziv u PAROVI RR... jer mi ovo "Najljepsi" zvuci malo bezveze user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 444
7.10.2010 14:21:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja bih ovoj temi promjenila naziv u PAROVI RR... jer mi ovo "Najljepsi" zvuci malo bezveze user posted image

Taman takouser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 445
7.10.2010 14:22:15   
Medić*
user posted image  user posted image  user posted image  nisam mila iz Hadzica a bas mi lici na jednog zemljaka koji je ovdje dosao na studije, eto pobrkala loncice user posted image

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 446
7.10.2010 14:28:16   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: medic slatki

user posted image  user posted image  user posted image  nisam mila iz Hadzica a bas mi lici na jednog zemljaka koji je ovdje dosao na studije, eto pobrkala loncice user posted image

nemoj se ti meni tu sa nesto izvlaciti user posted image user posted image user posted image   ja nikakve loncice ne priznajem kad je moj cojek u pitanju user posted image user posted image user posted image cuj ti nje... nista licno - a za cojka mi se raspituje user posted image user posted image user posted image user posted image ccccuser posted image user posted image user posted image

zezam se dusho user posted image user posted image user posted image

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 447
7.10.2010 14:32:58   
Medić*
user posted image hahhahah, sada da sam stvarno iz Hadzica nebih ti smjela reci, bolje sto nisam user posted image  jer bi mi se inace lose pisalo

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 448
7.10.2010 15:38:41   
klemzi

user posted image

user posted image

Eeeeee moja Frenki, da sam bar... Ovdje izgleda odlično!! A ja se slažem s mamom debeljucom, ti si mi nekako egzotičnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 449
8.10.2010 13:40:41   
neki
Hvala svima na komplimentimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Torte
veeseelaa

Koliko bi novca dale ili ste već dale za rodjendanske torte i sl

do 30 KM (29%)

do 50 KM (26%)

do 100 KM (23%)

Iznad 100 KM (6%)

Cijene torti su precijenje, sama pravim torte po potrebi (16%)

Broj svih glasova: 196

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *