Hanady RR -> RE: povecane porodiljske naknade SA (29.4.2011 2:24:24)
|
IZVORNA PORUKA: Gemelli IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: delfin [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] jedino da se sledeći put prebacim u stari grad najamnje 12 mjeseci s emroa biti stanovnicom staroga grada da se dobije ovaj poklončić. ja sa prvom nisma dobila...jer sam dokumente mjenjala u 5 mjesecu trudnoće...elem samo sam 4 mjesac bila stanovnik staroga grada a sa drugom jesam[sm=smiley36.gif] ja uskoro trebam da se porodim i kad sam zvala da se raspitam za naknade, rekli su da je svejdno ko je zivio 12 mjeseci u opcini sg muzi ili ja [sm=smiley1.gif] tj,. ako nije porodilja, moze proci i muz ovo vjerujem do nekog skorijeg perioda...2006 mene je mašilo iako je mm sa starog grada od pamtivjeka[sm=smiley36.gif] delfin...nazovi pa pitaj...ako je ovako onda ti trebaju dati i zamalenog a budi spreman i za novu bebu... ništa te ne košta... ja znam kada su meni dali taj novac sa mlđom lijepo me nazavli da dođem u kancelariju, dobila čestitku, cvijeće i lovu... nisma ništa predavala oni su me imali evidnetiranu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|