Spontani prirodnim putem.... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj

Poruka

Suxi.Thunder -> Spontani prirodnim putem.... (12.12.2024 23:50:43)

Pozdrav svim mamama🙂
Pisem po prvi put i nadam se da cu dobiti par odgovora... Bila sam po nekoj mojoj racunici u 7 sedmici trudnoce, medjutim krenulo je neko cudno krvarenje smedjkasto rozkaste boje praceno bolovima. Trajalo je neka 3 dana da bi 4 ocepilo kao da je mens i to jutro (tacnije jucer 11.12.2024) dok sam sjedila ba solji krenuo je spontani 😔 Malo mi je falilo da se tu srusim, ali mi zene smo prejake i svasta podnesemo! Izasla su dva veca ugruska (plodic i jos jedan dio) i vise ugrusaka nije bilo. Krvarenje se svelo na skoro dnevni ulozak sa malo krvi, vise neke providne sluzi. Bila sam kod ginekologa i rekli su da vise ne vide plod niti ista, da sve izgleda uredno. Tjesila sam muza koji je to mnogo tesko podnio, jer smo dan prije toga vidjeli otkucaje srca.... Zanima me s obzirom da ne krvarim uopste mnogo, bolovi su do nekin 97% nestali, koliko obicno traje taj period ciscenja? 4-6 sedmica? I da li je zaista tacno da se mora cekati 3-6 mjeseci da bi se moglo opet pokusati ? Hvala na odgovorima 🌸

Stranica: [1]