Varka -> Missed ab (23.4.2020 14:15:31)
|
Pozdrav vam ženice,nova sam ovdje... Ali odlučih da ispričam svoju priču čak i Vama nepoznatim...Možda za nekog manje bolna,udala sam se sa 18 god.,sve sjajno, bajno. Od malena sam maštala da imam svoje dijete,da osjetim tu majčinsku ljubav koju je meni pružila moja majka. Kad sam se udala odmah brzo sam u ostala trudna,planirali smo ali se nisam nadala tako brzo. Menstruacija mi je kasnila pa sam uradila test koji je bio pozitivan (ta sreća, radost koju sam osjetila u tom trenutku ne mogu nikom opisat). Naravno vi koje ste mame znate taj osjećaj. Od tog dana svakim sam se danom budila sa srećom i iščekivanjem. Prošla su 2mj od tad ali zbog ove Corone nisam išla na pregled. Jedno jutro ustala sam i odlučila da se naručim privatno na pregled,zanimala me moja bebica,kao da mi je dragi Allah dao znak. Naručim se ja odem na pregled 09.04 gdje mi je rečeno da je bebica tu ali nema otkucaja srca (tad mi se čitav svijet prevrnuo u sekundi😭😭) ,doktorica mi je rekla da moram raditi kiretažu (u pitanju missed ab). Bila sam trudna 8,3NI odem ja u bolnicu sa uputnicom 10.04. ostave me u bolnici,pa sutradan kažu idi kući zbog vikenda pa opet ponedjeljak. I tako od ponedjeljka do srijede sam ležala u bolnici,a u srijedu 15.04 su ne radili ali lokalno taj bol, osjećaj... Od tog dana kao da ne živim samo kad se sjetim da je bebica bila tu,a sad je nema me čini tužnom. Nemam volje za život.Razmišljam zašto baš ja, zašto da se meni to desi. Zanima me,kad bih ponovo mogla početi sa planiranjem bebe,ali i samim odnosima?Doktori kažu 6 mjeseci,ali mi se to čini previše sad. Možda dok se još smirim,budem mogla čekat i tih 6mj Izvinite na mom dugom postu,ali osjećam potrebu da pišem 😭😭☹️
|
|
|
|