vortex RR -> RE: Razgovori u očekivanju beba - april 2019 (1.4.2019 10:20:02)
|
IZVORNA PORUKA: Valerie Drage nepoznate zene,Dok vam ovo pisem na rukama mi spava mali zamotuljak od 2.5 kg. Nije htio doci u aprilu, dosao 29.marta!Sve je proteklo u redu, porod malo tezi nego prvi ali bolje se oporavljam nego prvi put. Uspjesno sam rijesila i onaj problem s mlijekom, l tj zbog operacije dojke sam ga zaustavila i jedemo a.d. Zao mi je naravno, ali sta da se radi....Nisam bila puno aktivna na ovom forumu ali bilo mi je korisno. Nastojacu da se javljam na dtugim temama.Svima puno srece zelim! Draga Valerie, hvala ti za divan pocetak dana. Prekrasne vijesti! Iskrene cestitke! Da ste ti i mrvica dobro i zdravo, da mrvica brzo napreduje, a ti da se sto prije oporavis. Nemoj ni slucajno sebe da krivis zbog komentara za ad niti da te neko i na tren ubijedi u neke gluposti tipa da se nisi dovoljno trudila da ipak dojis, da ce bebi nesto biti od ad, da si manje povezana s bebom itd. Jednostavno je takva specificna situacija, a ti si divna majka i sve ce biti super. Bjezi od zlocestih ljudi i komentara. Grlimo jako tebe i smotuljak i citamo se na drugim temama
|
|
|
|