vortex RR -> RE: Chat - Bebe do 2 g. 2019! (15.2.2021 21:35:36)
|
IZVORNA PORUKA: manuela RR IZVORNA PORUKA: vortex RR Gdje ste zene, nema vas kao da cete poskupiti hehehhehe Kod nas turbulentnih nekoliko zadnjih mjeseci, ali smo svi zivi i zdravi pa se ne smijem buniti hehehe. Mrva mi je nekako vec velika, nema one male bebe, sad smo oko hodanja, brbljanja i naravno testiranja svih mogucih granica. Ja uveliko radim i od prvog dana je osjecaj kao da nikada nisam mi prestala. Organizacija novog zivota se brzo sredila, usli smo u rutinu. Manje smo vremena skupa ali nekako kvalitetnije.i svi se trudimo da nadoknadimo propusteno. Kuca je malo neurednija nego inace ali uzivamo vise i bas nas briga za to. Kako ste vi i vase mrvice. Evo zahladilo je, bas super vrijeme za solju toplog napitka i kuckanje po RR Vortex draga navikne se covjek na tempo...I ja sam ovih mjeseci promjenila posao naon 8g,pa au ki ovinpar mjeseci u nekoj frvi,navikavanju na novo prosli...Al sad smo se ustabilili...Malcu za koji dan 4 g 😱 Draga Manuela, sretno novo raadno mjesto! Da bude jos sretnije, uspjesnije i bogatije iskustvo u svakom smislu. 4 godine vec.. ljubim rucice medene.. kako vrijeme leti... bas mi nedostaju kuckanja ovdje posebno u doba prije i u toku trudnoce. Mnogo divnih mama upoznah ovdje <3 ljubim vas punoo
|
|
|
|