boombar -> RE: Razgovori u očekivanju beba -juni 2018 (20.6.2018 9:11:38)
|
Pozz trudnjace drage, evo i ja da se javim nakon duze pauze. Kod nas se svasta desavalo pa me odvuklo od svega, pa i dopisivanja s vama. Sto se bolova tice, ja sam imala tako negdje na sredini trudnoce te bolove kroz pubicnu kost i prepone kad god hodam. Tad mi se to cinilo rano jer su u prethodnim teudnocama ti bolovi bilo prisutni tek u devetom mjesecu. A evo sad ulazim u deveti mjesec i nista slicno ne osjecam! Zadnjih dana imam jak pritisak na mjehur kao da trebam non stop na wc, a ponekad dok hodam me ostro i probode. Ali sve mislim da je to do polozaja bebe jer je od pocetka trudnoce jako nisko. Za koji dan kontrola pa cu vidjeti sta ce mi dr reci. Inace, mislim da minje ovo zadnja ili predzadnja kontrola privatno i da cu dalje morati na Jezero 😞 Kako se svasta desavalo, nisam stigla ni razmisljati puno, a neki dan skontam da imam najvise tri tjedna do poroda i sad kontam vakat mi je spremiti torbu. Bebi krevetic je spreman i posteljina oprana, ali ostaju mi jos odjecica i tetra pelene za oprati i ispeglati. Nadam se samo da nece pozuriti i krenuti ranije. Umirio se zadnjih dana, samo ga popodne i predvece osjecam ono "bas" Ne znam sta radi tad, ali osjecam ga po cijelom stomaku, a kad je miran preko dana tek s ponekim slabim pokretom, odmah panicim!
|
|
|
|