RE: Danas kuhamo-April (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuhajmo zajedno

Poruka

vedada -> RE: Danas kuhamo-April (24.4.2018 15:49:48)

da se barem ne mora jest i kuhat. samo kukam kako sam debela i jedem. Juce pravila burek od kupovnih kora, prekjuće bio grašak sa filetima. Danas cu napunit paprike za sutra . u nedjelju tradicionalno roštilj bio.
Al opet sutra će biti isto pitanje šta ću kuhat[sm=zmeden.gif]

ijaa -> RE: Danas kuhamo-April (24.4.2018 15:50:53)

IZVORNA PORUKA: vedada

da se barem ne mora jest i kuhat. samo kukam kako sam debela i jedem. Juce pravila burek od kupovnih kora, prekjuće bio grašak sa filetima. Danas cu napunit paprike za sutra . u nedjelju tradicionalno roštilj bio.

Istog sam misljenja

LieToMe RR -> RE: Danas kuhamo-April (24.4.2018 15:53:21)

eee vidis grasak cu nekad sljedece hefte tamo za cetvrtak napraviti posto ce mi to biti prvi radni dan
u ponedjeljak cemo aBd zicarom na trebevic, ruksake i malo ekspedicija [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jescemo gore negdje

vedada -> RE: Danas kuhamo-April (24.4.2018 15:54:19)

ltm jel to godisnji pa ćes hodati?

LieToMe RR -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 10:03:47)

ltm jel to godisnji pa ćes hodati?

ma jok, uzimam samo pon kao dan od godisnjeg, mi to interno regulisemo
pa spajam sa viekndom i sa ova dva neradna dana, tako da cu ocejfiti 5 dana u komadu

danas sirnica za rucak [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i to mama pravi [sm=smiley1.gif] uz to domaci kefir iz moje proizvodnje i salata sa paradajzom i lukom
evo sad sam opet gladna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ijaa -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 10:09:01)

Uu ltm ...ainoc svekrva pokuca na vrata nosi burek...zna da ja necu da pravim burek pa sincicu donijela 😂 reko super !
A nedavno isli muz i ja u frankfurt kazem mu ja trazi nasu buregdzinicu jede mi se burek, on hoce cevape ja burek.. kaze burek mozes i ti napravit reko necu ti ga ja pravit meni se jede onaj pravi iz buregdzinice, kaze ne moras naoravit ce meni moja mama 😂😂😂😂

LieToMe RR -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 10:12:02)

iiihhhhh burek [sm=bravo.gif]
meni svekrva isto cesto vikendom nesto skuha pa bar ponedjeljak ne razmisljam sta kuhati

a burek ja volim onaj sjecani i mantije uuuhhh mantije i to sa onim preljevom od bijelog luka [sm=smiley1.gif]
opet ogladnih [sm=smiley36.gif]

ijaa -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 10:14:01)

Mene puno stomak muci od bureka, volim pojesti ali sat vremena poslije ne ugusi.....

bejbibi -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 10:23:59)

Ja danas moram i rizu [sm=smiley36.gif] mm haman pojeo juce citavu serpu graha[sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 10:27:53)

IZVORNA PORUKA: ijaa

Istog sam misljenja

Isto🙄 muka mi vise izmisljati sta cu ... sad razumijem mm prije kad mi je govorio "da mi je samo neku tabletu popit i sit citav dan ,da se ne mora jest "[sm=smiley36.gif]
I ja bi da neko izmiali takvu tabletu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 10:28:59)

IZVORNA PORUKA: LieToMe RR

meni svekrva isto cesto vikendom nesto skuha pa bar ponedjeljak ne razmisljam sta kuhati

a burek ja volim onaj sjecani i mantije uuuhhh mantije i to sa onim preljevom od bijelog luka [sm=smiley1.gif]

Ti i ideje [sm=smiley36.gif] odmah izgladnim kad te citam [sm=jezicek.gif]
Jos nisam jela nista ,samo nes popila [sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 14:11:42)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Ti i ideje [sm=smiley36.gif] odmah izgladnim kad te citam [sm=jezicek.gif]
Jos nisam jela nista ,samo nes popila [sm=smiley36.gif]

puna sam ideja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
al sto ideje znam provesti u praksi e to [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sutra cu opet gulas ukucanima i mozda pire [sm=smiley36.gif]
treba do krajaigre prezivjeti
petak nek muz kuha ja niti imam ideja niti imam kad u foto finisu jos i da kuham [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ijaa -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 15:22:01)

hahaha, ja sam mislila sad do trgovine trebam neki itnica pa kontam mozda dobijem ideju [sm=zmeden.gif]

LieToMe RR -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 15:41:48)

ideje koje sam imala nestale su sa ovim zamagljenim vidom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ostace mi poremecaj od klikanja i ovog iskakanja po monitoru [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ima da budem trajno poremecena [sm=smiley36.gif]

a vise nisam ni gladna, samo sam umorna...

ijaa -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 19:28:42)

riza i batci eto nismo odavnoo

bejbibi -> RE: Danas kuhamo-April (25.4.2018 19:33:52)

ideje koje sam imala nestale su sa ovim zamagljenim vidom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ostace mi poremecaj od klikanja i ovog iskakanja po monitoru [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ima da budem trajno poremecena [sm=smiley36.gif]

a vise nisam ni gladna, samo sam umorna...

Mene jw glava zabolila maloprijw [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]