LieToMe RR -> RE: Danas kuhamo Mart (13.3.2018 13:13:59)
|
IZVORNA PORUKA: eminaja zavisi koji je grah neki ide brze neki sporije se kuha [sm=zmeden.gif] Ja to sve po osjecaju ako nista izvadim i probam sto je sigurno- sigurno [sm=smiley36.gif] Ja ga kuham u obicnom loncu 1-2h napola poklopljen,nesto mi iz pretisa ne bude ukusan ali mogu ga jest [sm=smiley36.gif] svekijevci tako prave i ubace nekog mesa ali to nama bude premasno,mm obicno kiselina muci....pa tako da rijetko i kazemo da donesu ako pitaju [sm=smiley36.gif] ubacim grah,mrkvu,luk-najcesce bijeli,biber,so vegeta i paprika a dodam i kasiku dvije ajvara eto to se sve skrcka i bude super nekad bude suhovine nekad ne [sm=smiley36.gif] ja ga na kraju i zaprzim aa obavezno uz grah i corbu pravim pogacu ne mogu to samo jest,a ni sa kupovnim hljebom [sm=smiley36.gif] ja ne stavljam masno meso kod mene mora biti suhnina, eventualno one neke kozice, rebarca suha...nema onog zivog mesa to ne jedemo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nekad stavim luk nekad ne, zavisi jel se sjetim [sm=smiley36.gif] meni bude ok iz pretisa, kod mene je onaj neki tefalov sto ima debelo dno koji samostalno moze biti dobar lonac za krckanja a i imam i dva neka moda za kuhanje kad smo kod pretisa ja trudna sa L, mirovala, lezala po cijeli dan i skontam jedan dan muzu napraviti gulas da ga iznenadim (obicno se jadan hranio kod mame i kod punice jer sam ja puno povracala) elem, stavila ja da se kuha i legla gledat seriju i zaspem, probudi me smrad, skocim pretis... ugasim...kad sam otvorila imala sta vidjeti sva moguca voda isparila ono meso se ugljenisalo...zali boze mesa uslikam, posaljem...reko svrati kupi si sta da jedes [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|