eminaja -> RE: Razgovori u očekivanju beba - mart 2018 (10.3.2018 20:31:37)
|
ziel svi imamo uspona i padova,neslaganja....ali to naucis rijesit,filtrirat i sta ti ja znam [sm=smiley36.gif] npr.mm i ja kad smo se uzeli slabo smo pricali (sad je to onako solidno) on je bio strasno negativan (ne znam zasto) trazio mi je dlaku u jajetu da mi prigovori,pitala sam se sto mi je trebalo to da se udam itd...da bi se nakon 3 sedmice odvojenog boravka (on u swe ja u Bosni) on poceo mjenjat,,,da li je neko uticao na to ne znam...ali od tad mi stepen po stepen idemo nabolje i hvala Bogu da je tako... aa sto se tice roditelja (svekijevaca) i to je tesko za razumijem opet uzimam nas za primjer moja sveki je ispocetka bila nekako zatvorena,nadmena sta li ali nismo nikad usle u neki konflikt ona kaze de ovako ja sutim i uradim po svom [sm=smiley36.gif] doduse kad smo bili u zajednici sve sam ih ispostovala kako su oni radili i ja sam,nisam nista pomakla s mjesta ono da mjenjam raspored...aa mm je ubjedjen da mi trebamo imat extra prijateljski odnos,da se svaki dan zovemo da non stop pijemo kafe i tako to [sm=smiley36.gif] a ja mu kazem de ti samo govori ne daj Boze gore [sm=smiley36.gif] (nas odnos je super kakvih ima) aa ti draga nadji sebi neki filter kako ces tu negativu prevazic,,,posveti se sebi i svojoj djeci,nadji nesto sto ti daje nadu i smiraj...ja npr svoje utociste kod Boga nalazim ako mi nesto ne ide ili se lose osjecam ili pisem tekstove to me isto umiruje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|