mala curica -> RE: Razgovori u očekivanju beba - mart 2018 (5.3.2018 17:44:43)
|
Evo nasssss 🤗 Mi zavrsili,malo prosetali,sada me prepone bole 😂 Mamin pasa je dobro.Kaze doktorica perfekt,perfekt alles 😂😂😂😂 Danke dr caoooo 😂😂😂 Salim se malo Dobro je beba.izbacio guzu i gura se . 33 nedjelja.uradjen vaginalni bris,izvadjena krv. Jos jedna kontrola i cekaj kada ce da zaboli 🤗 Ja imam puno kg,ali ne primijeti se toliko kao sa malom S njom sam bila punaaaa vode,kao balon bila,a isto kg.Tako daaa ovo je debljina😂 Ijaa,da tako je kako si rekla za drzavljanstvo. Skupo jeste. Ko spomenu burek? Ma daj,molim te lijepo.Kada pozelim bilo koju pitu,zavrnem rukave i zakuham nam jufke. Bas sam kupila spinat da pravim zeljanicu.To moram pozvati komsije Turke obecala sam.Oni ne prave pite kao mi,pa svaki put zele da ih pozovem 😂😂😂 Tako da me ni pita nemoze vezati,pa ni cevapi.Sarajlija otvorio cevabdzinicu to je kao kod Zelje . I ja sam cijeli rat dole bila,izgubila oca u ratu,skolovala se,zaposlila,i na kraju pojavio se jedan decko iz Austrije i eto tako ja se zaljubim,dodjem kod njega,vjencamo se ovdje,dobili curicu i sad cekamo jos jednu bebu tj.napravili porodicu 😂😍
|
|
|
|