Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zvijezda baby kalendara za 2018 14.11.2017 16:21:03
ninuska
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
pa da, treba refreshirati stranicu i pojavi se glas... ma ko želi da glasa nije mu to peglativno....
👍. Jutros sam glasala za bebu LtM i sad opet odem kad mogu glasati. Znaci, jutros glas nije prosao. A upisala ime, mail i otisla na mail da potvrdim na link. Uglavnom, sve je rijeseno. Sva djecica su dobila glas :)
RE: Zvijezda baby kalendara za 2018 14.11.2017 16:27:29
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
pa da, treba refreshirati stranicu i pojavi se glas... ma ko želi da glasa nije mu to peglativno....
👍. Jutros sam glasala za bebu LtM i sad opet odem kad mogu glasati. Znaci, jutros glas nije prosao. A upisala ime, mail i otisla na mail da potvrdim na link. Uglavnom, sve je rijeseno. Sva djecica su dobila glas :)
Hvaaalllaaaaaaa puunoooo ma jaimam info da bas nije proslo sigurno po mojoj prosjeni izmedju 5-10 glasova a ljudi sve odradili kako treba i meni je isto bilokao tebi, dva puta sam morala i poslije linka da kliknem da glasam i tek mi onda proslo
RE: Zvijezda baby kalendara za 2018 14.11.2017 17:19:02
Visnja RR
glas i za Riada
cure ne brinite ...svi su glasovi u međuvremenu prošli...
jutros je bila ludnica :)
slao se mailing s pozivom na glasanje a i svi požurili da glasaju.... uglavnom programer kaže da je sve rješeno i svi glasovi su ubrojani...svi oni koji su pravilno potvrdili glasanje tj kliknuli na konfirmacioni link...