animagical -> RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? (11.5.2013 0:24:48)
|
IZVORNA PORUKA: canim Ova roza slojevita je bila i u crnoj i bez boji cini mi se u Orseyu, samo sto nema ovdje na stranici. Ona cipkana tirkiz kako je divna uzivo, ima i neka bijela nijansa u Orseyu. Animagical pa nadam se da ce biti prilike da se upoznamo, ali evo posto te ne znam, napamet cu ja, doduse znam da nosis broj farmerki 27 i da se zalis da si debela [sm=smiley36.gif] super, mozda sutra odem pogledati... tek sam danas shvatila da mi treba haljina[sm=smiley36.gif] ne mogu se nikako pojaviti u nekoj haljini upecatljivijoj od mladine..a njena je tako divna, njezna, srebrna[sm=muca.gif][sm=love.gif] ja cu biti bek vokal u tamnom[sm=smiley36.gif] sto se tice modela, bez neke lazne skromnosti, nemam sta prikrivati ni isticati, normalno sam gradjena, tako da moze i stukirana i kratka i duga i otvorenih ledja i zatvorena sasvim... samo en volim one satenske sto se sire na zvono i ne volim ove sada moderne stoljnjak uzorke[sm=smiley36.gif] ko voli neka ne zamjeri.. to jednostavno nisam ja... inace jako sam jednostavna, ne nosim puno nakita...bas sam obicna... haljina neka radije istice figuru nego neke jake boje ili uzorke.... i ne volim ni dekoltirano uopste
|
|
|
|