Lejla Ka -> RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? (19.7.2010 13:08:06)
|
IZVORNA PORUKA: škorpija žene pomagajte, imam svadbu u iduću subotu, udaje mis e draga prijateljica, ustvari neće biti veliko vjenčanje, već ručak za rpijatelej u nekom restoranu sa baštom , e ne želim da kupujem ništa (taj novac koji sam planirala potrošiti na outfit planiram njoj dati kao poklon uz ono što sam već planirala pokloniti) e sad setra mi je poslala malu crnu haljinu sa tankim bretelama i dužine do koljena, prezadovoljna sma kako mi stoji, uz to sam planirala obuti sandale sa tankim trakicama, crne sa petom od nekih 6-7 cm. E sad ne znam kakav nakit da stavim da podignem tu konbinaciju, kontala sma nešto možda u boji srebra, naušnice ne bih ne podnosim, znači ostaje ogrlica i anrukvice i voljela bih možda neki svečaniji rajf jer to baš volim, savjetujte mi šta da stavim i iskombinujem da ne bude previše ili možda u nekoj drugoj boji nakit, ne znam, tražim na intrnetu, ali nemmogu da nađem neku lijepu kombinaciju Pošto nije klasično vjenčanje ja bih ubacila neku boju sa LBD, npr crvenu, ili neku drugu koju voliš (uz crno ide svaka?. Ovo u smislu, torbice ili cipela ili neke bogate ogrlice i deblje narukvice, ili marame, ili kaiša ..., da daju malo vesele, ležerne, ljetne note klasici.
|
|
|
|