lady_bubamara -> RE: Zmije..... :(( (20.6.2013 22:23:00)
|
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: ninulina IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa I ja mrzim zmije, ali ne bojim ih se ono fobicno. Navikla sam na njih, jer sam Hercegovka i kod nas su one haman kucni ljubimci[sm=smiley36.gif] Nalazili smo ih svuda; na klupici na vanjskoj strani prozora, po terasi, cvjetnjaku, u podrumu, oko kuce...Otkako smo nabavili super macka nema ih hB. (ovo govorim za maminu kucu). Ubila sam ih moreeeeee[sm=jezicek.gif]kamen i pravo u glavu ili tanku tanku sipkicu pa ozezi[sm=jezicek.gif]A tek vodenjace...fuj. Te su mi najljigavije. [sm=ocala.gif] LudENca [sm=jezicek.gif]. jedna nova dimenzija mog profila ovdje na rr[sm=jezicek.gif] Al tako ti je kod nas Hercegovki[sm=smiley36.gif] Vidi hercegovke [sm=smiley36.gif] E gluho bilo...ja nema sanse da bih smjela tu biti [sm=smiley36.gif] Inace nikada zmije uzivo nisam vidjela, jesam jednu malesnu na casu biologije jednom, valjda beba bila [sm=smiley36.gif] Jako ih se plasim, ni na TV -u ih ne smijem vidjeti, odmah glavu okrecem. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ti si meni [sm=smiley20.gif] al ono baš [sm=smiley36.gif] ja se inače bojkim zmija al imam osjećaj da ih se moj muž boji više Ninuli stvarno bila je mala, sigurno tek rodjena..uhvatili je djecaci i stavili u teglu da nas cure plase [sm=smiley36.gif] joj draga sad se sjetih da smo ja i moja drugarica iz komšiluka imale fazu da smo ufurale sebi kako smo naučnici pa smo jednu mali zmijicu našli ovdje na tvrđavi i zatvorili je u plastičnu flašu ko fol da je proučavamo [sm=jezicek.gif] al zaboravili da probušimo rupice za vazduh pa nam krepala , propao eksperiment [sm=sad.gif]
|
|
|
|